loading
close
SON DAKİKALAR

"Bizi tarif etmemiştir"

"Bizi tarif etmemiştir"
Tarih: 22.05.2012 - 14:07
Kategori: Spor

Başkan Aysal, Aziz Yıldırım Galatasaray'ı kast ederek söylediklerine yanıt verdi...

Başkan Aysal, Aziz Yıldırım'ın isim vermeden Galatasaray'ı kast ederek, “Şike ve teşvikin Türkiye'deki tohumlarını ekerken suçüstü yakalananlar” demesini, “Galatasaray'ı tarif ettiğini sanmıyorum” diye yorumladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önceki gün yapılan kongreyle yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım’ı FANATİK aracılığıyla kutladı. Aysal iki kulüp arasında tarihten kaynaklanan rekabetin hiçbir zaman büyük dostluğa gölge düşüremeyeceğini de sözlerine ekledi.

‘Centilmenlik olmalı’
Aysal, “Fenerbahçe’nin yeniden seçilen Başkanı Aziz Yıldırım’ı ve yeni seçilen yönetim kurulunu kutluyorum, başarılar diliyorum. Bizim Fenerbahçe’yle ve herhangi bir takımla hiçbir problemimiz yok. Uzun süredir Türk Futbolu’nu etkisi altına almış olan ortamdan uzak duruyoruz, karışmak istemiyoruz. Sayın Yıldırım’ın yaptığı açıklamada Galatasaray’ı tarif ettiğini sanmıyorum. Biz bütün kulüplerle en iyi şekilde, dostane ilişkiler yaşamak istiyoruz. Sportif centilmenlik anlayışından uzaklaşmak istemiyoruz” dedi. Özel işleri nedeniyle yurt dışında bulunan Aysal sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bütün kulüplerle ilişkilerimizin kalitesini artırmak en büyük amacımız. Galatasaray olarak yeni sezonda sadece futbolun güzelliklerini yaşamak istiyoruz”.
Yıldırım ne demişti?

Trabzonspor’u şike ve teşvik yapmadığını kanıtlayamamakla ele∫tiren Aziz Yıldırım, Galatasaray için ise isim vermeden “Şike ve teşvikin Türkiye’deki tohumlarını ekerken suçüstü yakalananlar” ifadesini kullanmıştı.

Fanatik  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları