loading
close
SON DAKİKALAR

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramında görev başındaki personel ve esnafı bayramını kutladı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramında görev başındaki personel ve esnafı bayramını kutladı
Tarih: 13.05.2021 - 22:01
Kategori: Yerel

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı’nda görev başındaki personeli, taksici esnafını ve az sayıda açık olan esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan, Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii'nde Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı'nın kıldırdığı Bayram Namazı'nın ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Aras daha sonra Bodrum Zabıta Amirliği'ne geçerek görevli personele bayram ziyaretinde bulundu. Ardından Çağrı Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Aras buradan Konacık Mahallesi'nde bulunan Cenaze Hizmetleri Birimi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü kademesini ziyaret ederek görevi başında bulunan personellerle bayramlaştı. Taksi duraklarını da ziyaret eden Başkan Aras, Bodrum sokak ve caddelerinde çalışan temizlik işçilerinin de bayramını kutlayarak yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Müskebi Mahallesi'ne geçen Başkan Aras, burada da Zabıta Amirliği, taksi durakları ve açık olan esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları