loading
close
SON DAKİKALAR

Bodrum Belediyesinde 15 gözaltı

Bodrum Belediyesinde 15 gözaltı
Tarih: 28.05.2012 - 14:11
Kategori: Yerel

Bodrum'da düzenlenen operasyonda, aralarında belediye çalışanları ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı...

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile düzenlenen operasyonda, aralarında belediye çalışanları ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.



Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan bilgiye göre, savcılık tarafından geçen yıl haziran ayında başlatılan bir soruşturma kapsamında Bodrum Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararı ile Bodrum ve İzmir'de 15 ayrı yere Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.


Operasyonda aralarında Bodrum Belediyesi çalışanları ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 71 kişinin şüpheli sıfatıyla ifadesine başvuruldu.


Operasyon kapsamında gözaltına alınan 15 kişiden 7'si, ''İhaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, rüşvet ve suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları'' iddiasıyla gözaltında tutuluyor. Diğer 8 kişinin ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları