loading
close
SON DAKİKALAR

Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi’nin 6’ncısı 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek

Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi’nin 6’ncısı 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
Tarih: 17.04.2024 - 19:29
Kategori: Eğitim

Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi’nin 6’ncısı 20-21 Nisan tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi BURC Öğrenci Merkezi’nde 20 Nisan Cumartesi günü saat 12.00'de başlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu, geçmişi 1896 yılında kurulmuş olan “Athletic Association” topluluğuna dayanan ve günümüze kadar birçok ilke imza atmış olan Türkiye’nin ilk öğrenci topluluğudur. Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu olarak temel misyonlarımızdan bir tanesi de insanları spora yönlendirmek ve sporla ilgili haberdar olmalarını sağlamaktır. 

Bu misyonumuzdan hareketle bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi etkinliğimiz 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecektir. Boğaziçi Üniversitesi BURC Öğrenci Merkezi’nde gerçekleşirken ve canlı olarak yayınlanacak etkinliğimiz,alanında uzman kişiler ile birlikte sporu derinlemesine incelediğimiz, soru-cevaplar eşliğinde interaktif olarak yayınlanacaktır.

Global spor dünyasında yaşanan son gelişmelere ve spor endüstrisinin iç yüzüne ışık tuttuğumuz Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi’nin 6’ncısı 20-21 Nisan tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi BURC Öğrenci Merkezi’nde 20 Nisan Cumartesi günü saat 12.00'de başlayacak.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları