loading
close
SON DAKİKALAR

Boğazın Keyfi Öğretmenlere Ücretsiz

Boğazın Keyfi Öğretmenlere Ücretsiz
Tarih: 23.11.2011 - 12:30
Kategori: Özel Haberler

Şehir Hatları, Öğretmen Günü nedeniyle 24 Kasım – 11 Aralık tarihleri arasında tüm öğretmenlere yolcu vapurlarında ücretsiz seyahat imkanı sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı hediye kampanyası ile 24 Kasım – 11 Aralık 2011 arasından tüm öğretmenleri vapur hatlarında ücretsiz taşıyacak. 

Atatürk’ün ‘Dünyanın her yerinde toplumun en özverili ve saygıdeğer öğeleridir’ diye andığı öğretmenlerimiz 24 Kasım’da başlayacak kampanya ile Şehir Hatları vapurlarında ücretsiz seyahat edecek. “Sen varsın hep Öğretmenim” kampanyası kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm ilköğretim ve liselerde görev yapan öğretmenler, dershane öğretmenleri, emekli öğretmenler ile üniversite Öğretim Üyeleri, 24 Kasım ‘dan, 11 Aralık tarihine kadar 18 gün boyunca Şehir Hatları vapurlarından ücretsiz faydalanabilecek. Boğaziçi Özel Gezi seferleri kampanya kapsamında yer almayacak. 

Ulaşım giderlerine katkı sağlaması amacıyla düzenlenen kampanyadan yararlanacak öğretmenlerin, iskele girişlerinde bağlı oldukları kurum ve kuruluşlara ait kimlik kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları