loading
close
SON DAKİKALAR

'Bölücü-Yıkıcı Anayasa Tuzağına Hayır!' Paneli

'Bölücü-Yıkıcı Anayasa Tuzağına Hayır!' Paneli
Tarih: 02.04.2016 - 06:38
Kategori: Kültür & Sanat

Milli Merkez'in düzenlediği Ufuk Söylemez'inde konuşmacı olarak katılacağı 'Bölücü-Yıkıcı Anayasa Tuzağına Hayır!' Paneli 2 Nisan Cumartesi, saat 13.00-17.00 arasında Şişli Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Milli Merkez'in düzenlediği Ufuk Söylemez'inde konuşmacı olarak katılacağı 'Bölücü-Yıkıcı Anayasa Tuzağına Hayır!' Paneli 2 Nisan 2016 Cumartesi, saat 13.00-17.00 arasında Şişli Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

24 Aralık 2011 tarihinde, Millî Anayasa Forumu-MAF olarak kurulup, 23 Nisan 2013 tarihinde 15.000 delegenin katıldığı Kurultayda Millî Merkez adını alan kuruluş, partiler üstü demokratik bir Kuvayi Milliye (Ulusal/Millî güçler) hareketi olarak tanımlıyor kendisini.

Bugüne kadar 68 İl ve 135 İlçe Merkezinde, 10’u yurt dışında düzenlenen, 232 "Bölücü ve Gerici Anayasa'ya Hayır!" temalı Panel gerçekleştirdi. Panellere 194 konuşmacı ve yaklaşık 150 bin seyirci katıldı.

Çalışmalarına kesintisiz devam eden Millî Merkez, 7 Ocak 2016 tarihinde ilân edilen yeni Yönetim Kurulunun yönlendirmesinde teşkilatlarını yeniden yapılandırmakta, düzenlediği toplantı ve panellerle halkla buluşmaya devam etmektedir.



Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları