loading
close
SON DAKİKALAR

Bomba yüklü katıra imha

Bomba yüklü katıra imha
Tarih: 12.02.2012 - 20:12
Kategori: Gündem

Hakkari girişindeki Depin Mevkii'nde polis kontrol noktasına doğru gelen bomba yüklü katır, polislerin açtığı ateşle telef edildi. Kilolarca patlayıcıyı ise fünye ile imha etti

Hakkari’ye 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Polis Noktası’nda sabah saatlerinde meydana gelen olayda. Teröristlerin bomba yükleyip Polis Noktası’na doğru günderdiği katırı fark eden güvenlik güçlerini alarma geçti.

Polis Noktası’ndaki görevliler katırın yaklaşmasını önlemeye çalışırken, bölgeye çok sayıda Özel Harekat polisi sevk edildi ve patlayıcıyı imha için operasyon başlatıldı.

Depin Polis Noktası’na yaklaşması engellenen katırın bulunduğu bölge yoğun ateş altına alındı. Polislerin açtığı ateşle telef olan katırın üzerindeki patlayıcı da bomba imha uzmanları tarafından fünye ile imha edildi.

Katıra yüklenin patlayıcının türü ve miktarıyla ilgili bomba imha uzmanları olay yerinde inceleme yaparken, timler de katıra bomba yükleyip Depin Polis Noktası’na gönderen teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları