loading
close
SON DAKİKALAR

Borsa Lokantalarının sahibi Rasim Özkanca son yolculuğuna uğurlandı

Borsa Lokantalarının sahibi Rasim Özkanca son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 04.01.2023 - 18:21
Kategori: Yaşam

Yeme-içme sektörünün önemli isimlerinden Borsa Lokantalarının sahibi Rasim Özkanca, son yolculuğuna uğurlandı.

Yeme-içme sektörünün önemli isimlerinden Borsa Lokantalarının sahibi Rasim Özkanca, son yolculuğuna uğurlandı. Sanat, siyaset, basın, medya, spor ve gastronomi dünyasından önemli isimleri Rasim Özkanca'ya son görevleri için Levent Camii'nde bir araya geldi. Borsa lokantalarının sahibi olan Rasim Özkanca, tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybetti.

Türk mutfağını dünyaya tanıtmak için çalıştı. Rasim Özkanca Osmanlı-Türk yemeklerini harmanlayıp, sunumlarını günümüze uyarladı. Borsa Lokantası'nın yanı sıra Masa, Parle, Rüya gibi tanınmış mekanlarını da yeme-içme sektörüne kazandırdı.

75 yaşında hayatını kaybeden Borsa Lokantası'nın sahibi Rasim Özkanca, Levent Afet Yolal Cami'nde cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Törende, Rasim Özkanca'nın oğlu Umut Özkanca, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit Şahenk, Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncu Kadir İnanır, www.istanbulgercegi.com genel yayın yönetmeni İmambakır Üküş, ailesi, çalışanları, sevenleri, basın, medya, şefler, iş dünyası, sanat dünyası hazır bulundu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları