loading
close
SON DAKİKALAR

Bosna Sancak Derneği’nden sokak hayvanlarına mama

Bosna Sancak Derneği’nden sokak hayvanlarına mama
Tarih: 05.02.2019 - 13:11
Kategori: Yaşam

Anadolu Yakası Bosna-Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Kurtköy ormanlık alanında bulunan sokak köpeklerine kilolarca mama götürerek ölüme terk edilen hayvanların beslenmesine yardımcı oldu.

Anadolu Yakası Bosna-Sancak Derneği, Balkan coğrafyasına ve İstanbul’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine verdiği destek ve yaptıkları yardımlarla biliniyor. Dernek en son bir okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunmuştu.

Dernek, Pendik-Kurtköy ormanlık alanında bulunan sokak köpeklerine kilolarca mama götürerek ölüme terk edilen hayvanların beslenmesine yardımcı oldu.

Dernek Başkanı Erdoğan Erden, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Pendik’teki Kurtköy ormanları ve civarında bugün binlerce köpek yaşıyor. Bunların bazıları belediyelerin bıraktığı sokak köpekleri, bir bölümünü ise petshoplardan satın alındıktan sonra terk edilen köpekler oluşturuyor. Ne var ki beslenme konusu, bölgedeki köpeklerin en büyük sorunlarından biri olarak gösteriliyor. Belediyelerin yanısıra gönüllüler de hayvanları besliyor ancak bu ne kadar yeterli... Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği olarak, hayvan dostlarımızın bugünkü beslenmelerine katkıda bulunduk. Halkımızdan şunu rica ediyoruz; köpek ya da kedileri kısacası evcil hayvanları evlerinize bakmak için alıyorsunuz bir süre sonra sıkılıyor ve sokaklara bırakıyorsunuz. Lütfen bakmayacağınız ya da bakamayacağınız hayvanları evlerinize almayınız. Hayvanları açlığa terk etmeyiniz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları