loading
close
SON DAKİKALAR

Boşnaklardan, Ertem Şener'e 'Rasim Ozan Kütahyalı' tepkisi

Boşnaklardan, Ertem Şener'e 'Rasim Ozan Kütahyalı' tepkisi
Tarih: 26.01.2019 - 13:23
Kategori: Yurt

Boşnaklara hakaret ettikten sonra Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın programdaki görüntülerini içeren bir video paylaşan Ertem Şener tepkilere neden oldu.

Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz yıl Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında kendisine yapılan şakayı "kusturmalı Boşnak saksosu" olarak nitelendirerek bir skandala imza atmıştı. Kütahyalı'nın ırkçı ve belden aşağı bu ifadesi, başta Boşnaklar olmak üzere toplumun büyük tepkisine neden oldu. Kütahyalı, sarf ettiği skandal sözler sonrası yorumculuk yaptığı Beyaz TV'den ve köşe yazarlığı yaptığı Sabah gazetesinden de kovulmuştu.

Kütahyalı’nın programa geri dönmesini istediğini her fırsatta dile getiren ancak yönetimi ikna edemeyen programın sunucusu Ertem Şener, eski yorumcusu ile olan görüntülerini içeren bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.
Şener'in paylaşımı Boşnak vatandaşların tepkisine neden oldu.
Şener'in paylaşımı sonrası “Kütahyalı programa geri mi dönüyor?” sorusu gündeme geldi.

bosnaklar1.com sitesinden yapılan açıklamada, "Bosna Sancak derneklerini göreve davet ediyoruz. Boşnaklara yönelik hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara dönebilecek haberleri ortaya atılmıştır. Program sunucusu Ertem Şener ROK videosu paylaşmış, biz Boşnaklar olarak bu şahsiyeti istemiyoruz" denildi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları