loading
close
SON DAKİKALAR

Botoks tarih mi oluyor?

Botoks tarih mi oluyor?
Tarih: 11.02.2012 - 19:51
Kategori: Kadın

Şarkıcı Sertab Erener yıllar geçmesine rağmen çok genç görünüyor. Hatta eskisinden çok daha güzel olduğu bir süredir herkesin dilinde.

Bu büyük değişikliğin nasıl meydana geldiği konusunda pek çok görüş var. Kaş kaldırma, göz çevresi botoksu, yanağına dolgu, burnuna törpü yaptırdığı bilinen estetik operasyonları arasında sayılıyor.

Ancak şarkıcının cildinin berraklığını ve gerginliğini nasıl koruduğu, yüz ifadesi değişmeden nasıl bu kadar doğal gençleştiği hâlâ tam olarak bilinmiyor. Ona sorulduğunda tek bir şey söylüyor: Yeni görüntümü tümüyle Polaris lazer’e borçluyum! Hollywood yıldızlarının ve pek çok ünlünün tercih ettiği bu yöntem erken yaşta beliren kırışıklıkları yok ediyor, cilde parlaklık veriyor. Yüz mimiklerini değiştirmeyen lazer uygulaması botoksa alternatif gösteriliyor.

Devrim niteliğinde!

Polaris lazer çok zorlu bir uygulama değil. Uygulama epidermis altındaki cilt katmanlarına kadar işleyen kırışıklıkları ısı yoluyla gideriyor. Cilde uygulanan ısı, dermisin büyümesine neden olan hücrelerin yeni kollajen üretmelerini sağlıyor. Ortaya çıkan kollajen kırışık bölgeyi dolduruyor ve cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Devrim niteliğindeki polaris lazer uygulaması derin kırışıklıkları, çizgileri düzenli ve etkili bir biçimde düzeltiyor. Kimler uygulayabilir? Polaris lazeri kırışıklıktan yakınan herkes uygulayabiliyor.

Örneğin erken yaşta beliren yaşlanma izleri ve göz çevresi kırışıklıkları kadınların kabusu... Onların da üstesinden geliyor. Polaris lazer cildi en doğal haline döndürürken gençleşmeyi de beraberinde getiriyor. Sigara içiyorsanız, sigara kırışıklıkları da polaris lazerle giderilebiliyor. Polaris lazerin yüz hatlarını bozmaması, mimikleri etkilememesi ise tercih nedeni.
Hiçbir yan etkisi görülmeyen yöntemi uygulamak bir saatten kısa sürüyor. Hiçbir cerrahi müdahale olmaksızın 40 ila 50 dakika arasında cildiniz toparlanıyor. Polaris yüz tedavisinin maliyeti 150 İngiliz sterlini yani yaklaşık 350 TL. Polaris lazer yakında botoksun tahtını sarsacak gibi...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları