loading
close
SON DAKİKALAR

Bu Defa Metris'e Mektup

Bu Defa Metris'e Mektup
Tarih: 13.02.2012 - 05:51
Kategori: Spor

Cuma günü oynanan Gaziantepspor maçında yıldızlaşan ve sarı lacivertli ekibe 3 puanı getiren kaptan Alex De Souza, başkan Yıldırım'a mektup gönderdi.

Brezilyalı yıldızın sürekli olarak başkanı Metris Cezaevi’nde neden ziyaret etmediği tartışılıp durulur. Sambacı da bugüne kadar konuyla ilgili olarak kimseye renk vermemeye çalıştı. Ancak dayanamayıp kağıdı kalemi eline alıp duygularını dile getirme kararı aldı. Bunun için de Alex başkana bir mektup gönderdi. İŞTE O MEKTUP

 
Cuma günü oynanan Gaziantepspor - Fenerbahçe maçında yıldızlaşan ve sarı lacivertli ekibe 3 puanı getiren kaptan Alex De Souza, başkan Aziz Yıldırım'a mektup gönderdi..

Aziz Yıldırım’a bir mektup yazan Alex’in, “Bir daha ne zaman beraber oluruz bilemiyorum. Yanınıza gelmememin nedeni de sizi o halde görmeye dayanamayıp ağlayacağımı bilmemdendir” dediği ve formasını başkana göndereceği öğrenildi

Gaziantepspor maçının kahramanı Alex’ten başkan Aziz Yıldırım’a duygusal mektup...

Brezilyalı yıldızın sürekli olarak başkanı Metris Cezaevi’nde neden ziyaret etmediği tartışılıp durulur. Sambacı da bugüne kadar konuyla ilgili olarak kimseye renk vermemeye çalıştı. Ancak dayanamayıp kağıdı kalemi eline alıp duygularını dile getirme kararı aldı. Bunun için de Alex başkana bir mektup gönderdi.

Yıldız futbolcu mektubunda, “Bundan sonra bir daha ne zaman beraber oluruz bilmiyorum. Ben sizi hep başı dik, kendine güvenen ve bize moral veren bir başkan olarak gördüm. Bundan böyle de öyle görmek istiyorum. Yanınıza gelmememin nedeni de sizi o halde görmeye dayanamayıp duygularıma hakim olamayıp ağlayacağımı bildiğimdendir” ifadelerine yer verdi.

Alex’in mektubunu okuyan Aziz Yıldırım’ın da son derece duygulandığı öğrenildi. Bu arada Alex’in, Gaziantepspor maçında giydiği formayı da Aziz Yıldırım’a göndereceği belirtildi.

İŞTE O MEKTUP
Sayın başkanım..
Sizinle en son Sivasspor maçında beraberdik.. Daha sonra 1907 Derneği’nin eğlencesinde görüştük.

Bundan sonra bir daha ne zaman beraber oluruz bilmiyorum.. Ben sizi hep başı dik, kendine güvenen ve bize moral veren bir başkan olarak gördüm.. Bundan böyle de öyle görmek istiyorum. Yanınıza gelmememin nedeni de sizi o halde görmeye dayanamayıp duygularıma hakim olamayıp ağlayacağımı bildiğimdendir.

Sayın Başkanım,
Gönderdiğiniz mesajları, mektupları arkadaşlarıma iletiyorum.. Burada olmasanız bile yüreğinizle yanımızda olduğumu biliyoruz... Ve maçlara bunu düşünerek çıkıyoruz.. En kısa sürede sizi de aramızda görmeyi diliyoruz..

Saygılarımla.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları