loading
close
SON DAKİKALAR

Bu Evlerde Maharet Var

Bu Evlerde Maharet Var
Tarih: 12.02.2012 - 20:51
Kategori: Yerel

Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir yenisi, Yeni Mahalle de hizmet vermeye başladı.

Silivri Belediyesi Mahalle Evi, Mimarsinan Mahallesi’nin ardından Yeni Mahalle’de de açılarak, hizmet vermeye başladı. Mahallelerde hemşericilik bilincinin ve kentlileşmenin gelişimine yönelik faaliyet ve girişimlerde bulunmak, kadınlara, gençlere, çocuklara, yaşlılara, engellilere ve yoksullara yönelik hizmetler gerçekleştirmek amacıyla açılan Silivri Belediyesi Mahalle Evleri, artık Yeni Mahalle’de de hizmet verecek.  

IŞIKLAR; “HER MAHALLEMİZDE MAHALLE EVİ OLACAK”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mimarsinan Mahallesi’nde açılan Mahalle Evi’ne kadınların gösterdiği yoğun ilginin ardından, Yeni Mahalle’de de aynı çalışmayı hayata geçirdiklerini belirterek; “Mahalle Evlerimiz, kadınlarımızın bir arada yeni şeyler öğrendiği, kendilerine hobi oluşturdukları, bir arada keyifli zaman geçirdikleri mekânlar haline geldi. İlk açtığımız Mimarsinan Mahalle Evimize kadınlarımızın gösterdiği ilgi, bizleri de cesaretlendirdi. Şimdi ikincisini Yeni Mahalle’de hayata geçirdiğimiz Mahalle Evimizi her mahallemizde hayata geçirmek istiyoruz” dedi. 

ELDE KURDELE NAKIŞI VE EL SANATLARI KURSLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi Yeni Mahalle Mahalle Evi, Elde Kurdele Nakışı ve El Sanatları branşlarında eğitimlere başladı. Pazartesi günü Elde Kurdele Nakışı ve Çarşamba günü de El Sanatları kurslarının verildiği Mahalle Evi’nde, 11.00- 16.00 saatleri arasında eğitim veriliyor. 


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları