loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta 9 film vizyonda

Bu hafta 9 film vizyonda
Tarih: 26.07.2019 - 09:34
Kategori: Kültür & Sanat

Bu hafta 2'si yerli 9 film sinemaseverlerle buluşuyor.

Vizyona giren filmler şöyle:

Koruyucu

58 yaşındaki Jean Claude Van Damme, gece kulüplerinde çalışarak sekiz yaşındaki kızı Sarah'yı büyütmeye çalışan Lukas'ı canlandırıyor. Gece kulübünün aslında tehlikeli bir çete olduğunu öğrenen ve kötülüğe karşı tabi ki hep dövüşen Lukas'ın macerasını Julien Leclercq yönetiyor.

Kod Adı: Hummingbird

Dünya prömiyerini 43. Toronto Film Festivali’nde yapan, başrollerinde Jesse Eisenberg ve Alexander Skarsgård’ın yer aldığı The Hummingbird Project’in yönetmen koltuğunda Kim Nguyen oturuyor. Gür saçlarıyla görmeye alıştığımız Skarsgård, muazzam bir değişim göstererek “yakışıklı bir adam”dan çok öte olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Film, Kansas ve New Jersey arasında düz bir fiber optik kablo hattı oluşturarak milyonlar kazanmayı planlayan iki kuzenin başına gelenleri anlatıyor. Salma Hayek ve Michael Mando da oyuncu kadrosunda.

Yuli

Iciar Bollain yönetmenliğindeki biyografi türündeki müzikal yapım "Yuli", Kübalı ünlü dansçı Carlos Acosta'nın hayatını aktarırken bir yanıyla da hiç istekli olmayan bir çocuğun dansçı oluş hikayesini anlatıyor. Babasının zoruyla sokaklardan alınıp bir dans okuluna yerleştirilen Yuli’nin, istemeye istemeye ama çok çok çalışarak, kendi hayalini ortaya koyuyor ve Londra Kraliyet Balesi gibi saygın kurumlarda sahneye çıkan ilk siyah balet oluyor.

Filmin başrollerinde Carlos Acosta, Santiago Alfonso, Keyvin Martinez, Laura De la Uz, Yerlin Perez ve Mario Elias yer alıyor.


 

Ritüel

"Ayin" adlı filmi ile tanınan Ari Aster'in yazıp yönettiği yeni filmi "Ritüel"de Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor, William Jackson Harper, Liv Mjönes, Julia Ragnarsson, Henrik Norlen ve Anna Aström rol aldı. Korku ve dram içerikli film, İsveç'te izole bir kasabada yaz gün dönümünün belli ritüellerle kutlandığı etkinliklere katılan genç bir çiftin iyice sarpa saran hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Korkuluk

Louisa Warren yönetmenliğindeki Curse of the Scarecrow, çocukluğunda ebeveynlerinin sonrasında ise kardeşinin intiharının sır perdesini aralamak isteyen June'un intikam arayışındaki Korkuluk ile yüzleşmesini konu ediniyor. Kate Lister, Louisa Warren ve Cassandra French oyuncu kadrosunda.

Gaip

Yönetmen koltuğunda Vecihi Ener'in oturduğu korku türündeki Gaip filminin oyuncu kadrosunda Aziz Özuysal, Müslüm Samancı, Ayça Çeçen, Mustafa Atalı, Berkan Erdoğan, Emel Sertel gibi isimler yer alıyor.

Cin: Aşk Büyüsü

Battal Karslıoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı yerli korku filmi "Cin: Aşk Büyüsü", bir adamın, kız arkadaşının sevgisini kazanmak için yaptırdığı aşk büyüsünün felakete yol açan sonuçlarını anlatıyor. Senaryosu da Karslıoğlu'na ait filmde Soner Türker, Derya İpek, Ali Ertem, Murat Deniz, Ebru Şahin ve Zeynep Yılmaz rol aldı.

Tüylü Arkadaşlar

James Snider'ın yönetmenliğini üstlendiği animasyon yapım film, kasabanın revaçta olan tüy kulübüne kabul edilen yavru kuşlar Mooky ile Kooky'nin serüvenlerini anlatıyor.

Küçük Kahraman

Haftanın bir diğer animasyon filmi de Jason J. Lewis'in yönettiği ABD ve Endonezya ortak yapımı "Küçük Kahraman".

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları