loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta burçları neler bekliyor?
Tarih: 10.01.2017 - 12:47
Kategori: Astroloji

Burcunuz bugün ne söylüyor? 9-15 Ocak haftalık burç yorumlarınızı Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı'nın yorumlarıyla sizler için paylaşıyoruz.

9 – 15 Ocak 2017 haftalık burç yorumları:


KOÇ BURCU (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta, ihtiyaçları karşılanır nitelikte. Hafta ortasından sonra yaşanacak olan 12 Ocak dolunayı sizi biraz gerebilir. Emin olmadığınız konularla ilgili girişimde bulunmayın. İş hayatınızda kararsızlıklar söz konusu. Özellikle bu hafta yeni anlaşmalar veya farklı bir iş gündeme gelebilir. Değerlendirmeye alın ve kendinize düşünme payı verin. Koç Burcu aşk hayatında bu hafta cesur davranıyor. İsteklerinizi net şekilde ifade edebileceksiniz. Duygularınızdan eminsiniz. Uzaklaşmak istediğiniz şeylerden uzaklaşma cesaretini bu hafta kendinizde bulabilirsiniz. Özel hayatında beklentileri karşılanmayan koçlar partnerlerinden ayrılmayı düşünebilirler. Hafta sonu tamamen kendinize, kişisel alanınıza odaklısınız. Dinlenmek ve düşünmek için yalnız kalacak yer arayışına girebilirsiniz. Başkalarının bilmediği bir takım şeyler planlayabilirsiniz. Tasarladıklarınızı hayata geçirmeniz zaman alabilir.

BOĞA BURCU (21 Nisan – 20 Mayıs) 

Bu hafta, maddi mücadele artıyor. Tüm enerjinizi işinize veya meşgul olduğunuz şeye verebilirsiniz. Bu hafta yaşanacak olan 12 Ocak dolunayı sizi duygusallaştırabilir. Bu duygusallık özellikle manevi dünyanıza yansıyor. Partneri olan koçların yanlış kararlar almaları ve farklı düşünmeleri söz konusu. Bazı şeyler, sonrasında sizin düşündüğünüz gibi çıkmayabilir. Geri planda durduğunuz, görmezden geldiğiniz her ne varsa, bu hafta ortasından sonra karşınıza çıkabilir. Buna hazırlıklı olun ve anlaşmaya bakın. Boğa burcu bu hafta hırsları ve tutkuları konusunda sınanabilir. Bir meselede sırf kazanmak, üstün gelmek adına, daha büyük şeyler kaybedebilirsiniz. Özel hayatınızda riskli konulardan uzak durmalısınız. Hassas geçecek olan bu hafta duygusal kontrol şart.

İKİZLER BURCU (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta, yeni stratejiler geliştirebilir. İş hayatınızda yabancı kaynaklı yatırımlar yapılabilir. Farklı bir iş alanına daha el atabilirsiniz. Sanatla iç içe bir hafta geçirebilirsiniz. Oldukça yoğun bir tempo söz konusu. Organizasyonlar, davetler, toplantılar, arkadaş ortamlarında birçok farklı görüşme yapılabilir. Aklınızdaki proje hafta itibariyle hayata geçmeye başlıyor. İkizler Burcu özel hayatında bu hafta partneri olanlar için alınacak yeni kararlar gündeme gelebilir. Geleceğe dair kalıcı ve esnek adımlar atılabilir. Yalnız teraziler bu hafta yeni bir nefes ve sıcaklık arayışı içindeler. Kalp çarpıntısı ile yola çıkabilir, tanıştığınız karşı cinse içinizi açabilirsiniz. Evli teraziler eşleriyle arka planda farklı heyecanlar yaşayabilirler. İkizler Burcu hafta sonu ile birlikte parasal alanda rahatlama sağlıyor. İyiye giden işler yüz güldürüyor.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran – 22 Temmuz) 

Bu hafta, şansı, huzuru ve mutluluğu yakalıyor. Hayatınız büyük oranda düzene giriyor. Aile ilişkileriniz iyi anlamda gelişiyor. İşleriniz beklenmedik anlaşmalarla daha da canlanıyor. Yaşantınızdaki güzel gelişmeler davranışlara ve düşünce tarzınıza da yansıyor. İnsanlarla olan iletişim daha esnek ve anlaşılır hale geliyor. Yengeç Burcu aşk hayatında bu hafta özel zamanlar yaşanabilir. Partneri olan yengeçler ilişkisinde güzel adımlar atabilir. 12 Ocak dolunay zamanı ve sonraki birkaç gün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bekar yengeç burcu bu hafta tanışacağı yeni biriyle yakınlaşma yaşayabilir. Hafta sonu, uzak kalınan veya uzun zamandır görüşemediğiniz birileri sizi ziyarete gelebilir. İlaveten ev alım-satım, gayrimenkul, devre mülk gibi konular konuşulabilir. Ortaya taşınma, yer değiştirme veya yeni yuva kurma oluşumları çıkabilir.

ASLAN BURCU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta, önemli gelişmeler söz konusu. Özellikle aşk hayatınızda sürpriz konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır olmasını istediğiniz şey, tam ümidinizi kestiğiniz bu zamanlarda gerçekleşebilir. Partneri olanlar, hiç ummadıkları sözler ve vaatlerle karşılaşabilirler. Mağlup olduğunuzu düşündüğünüz konular üzerine kazanabilirsiniz. Şansınız bu hafta itibariyle açılıyor sevgili aslanlar ve yıl sonuna kadar çoğunlukla bu şekilde devam ediyor. Bu hafta halledilmesi gereken konuların başlangıcı için adım atılıyor. Aslan Burcu iş hayatı yoğunlaşıyor. Ancak siz geliştirdiğiniz pratik yöntemlerle bu yoğunluğun da üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Dış görünüme daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Memnun olduğunuz genel görünüme ilaveten birkaç küçük değişiklik yapabilirsiniz.

BAŞAK BURCU (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta, önemli kararlar alınabilir. Bazı başaklar hayatının dönüm noktasına gelmiş olabilir. Özellikle 12 Ocak dolunay zamanına dikkat edin. Duygularınızla hareket etme olasılığınız çok yüksek. Yanlış kararlar almamak için bu haftadan sonra harekete geçmelisiniz. İzleyin, dinleyin, değerlendirin ve sonrasında karar verin. Bu süreçte ailenizden, yakınlardan ve varsa çocuklarınızdan fikir alabilirsiniz. Bazı başaklar özel hayatları konusunda yol ayrımına gelebilir. Bazıları ise tam tersi karar vererek yuva kurma girişiminde bulunabilir. Her an her şeyin olabileceği bu hafta başak burcu açısından risk içeriyor. Emin olunmadığı sürece hiçbir konu hakkında adım atılmamalı. 12 Ocak dolunayı kararlar konusunda duygusal adımlar atmaya zorlayabilir. Bunu bilerek hareket etmeli önemli kararları ertelemelisiniz.

TERAZİ BURCU (24 Eylül – 23 Ekim) 

Bu hafta, üstün mücadele gerektiren bir döneme adım atılabilir. Sağlık, eğitim, iş, kariyer ve özel hayat hepsi birbirine paralel şekilde ilerliyor. Sağlığınız yerinde olduğunda pek sorun yaşamıyor, işlerinizi yoluna koyabiliyorsunuz. Bu hafta terazi burcu sağlığına daha fazla önem vermeli. Mide-bağırsak sorunları, sırt-bel, boyunla ilgili hareket kısıtlanmaları veya boğaz enfeksiyonları yaşanabilir. Eğitim hayatı olan terazi burcu, çok daha sıkı bir çalışmayla istediğini elde edebileceği bir haftaya giriyor. İş hayatınız genel olarak iyi. Maddi kazanımlar artıyor. Bununla birlikte çok az karla döneceğiniz işler de söz konusu. Terazi Burcu aşk hayatı hafta başında iyi ilerlerken, hafta ortası 12 Ocak dolunayı ile kısa süreli gerginlik yaşayabilir. Sıkıntılar, daralmalar ve gerginlikler hafta sonu yerini keyifli vakitlere bırakıyor.

AKREP BURCU (24 Ekim – 22 Kasım) 

Bu hafta, Merkür Gerilemesi son buluyor. Sonrasında ilişkilerde ilerleme kaydeden akrepler, yarım kalan işleri tamamlama yoluna gidebilir. Bu hafta çevre ve arkadaşlarla birlikte olmak keyif verici olabilir. Varsa yapacağınız bir seyahat, onun heyecanını yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda önceden konuşulmuş projeler devreye girebilir. 12 Ocak dolunayı özel ilişkilerde ufak gerginlikler yaratabilir. Hafta ortasından sonra kariyer hayatınız ve aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar almamaya bakın. Akrabalarla ve yakın çevreyle olan ilişkilerde birtakım konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Evli akrepler eşlerin tarafından gelen olumsuzlukları, sağduyu ve empati yoluyla aşabilir. Bu hafta düşünce ve davranışlarınız son derece esnek. Bu da hem iş, hem de kişisel alanda rahatlama getirebilir.

YAY BURCU (23 Kasım – 21 Aralık)
 
Bu hafta, maddi konum önem kazanıyor. 12 Ocak dolunayı parasal işlerinizle ilgili karlı anlaşmalar getirebilir. Kişisel bazda görüşmeleriniz artıyor. Plan ve projelerde değişik yapılabilir. Bu hafta borç alıp vermeyin. Özellikle riskli yatırımlardan kaçınmaya çalışın. Hafta sonu itibariyle önemli, yeni tekliflerin haberini alabilirsiniz. Finansal durumunuz iyice rahatlayana kadar harcamaları kontrol altına almalısınız. Yakın zamanda karşınıza daha fazla fırsat ve iş seçenekleri çıkabilir. Yay Burcu aşk hayatı bu hafta rahatlıyor. İletişim sorunları büyük oranda geride kalıyor. Partneri olanlar fikir birliği içinde hareket edebilecekler. Yalnız yaylar bu hafta aşk hayatlarında aradıklarını bulmak ümidiyle yola çıkabilir, ortamlarda tercihlerine uygun insanı kollayabilirler. Arkadaşlar aracılığıyla yeni bir ilişki kurulması da mümkün görünüyor.

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 20 Ocak) 

Bu hafta, yeni hedeflere odaklanabilir. Çevreniz, bağlı bulunduğunuz gruplar ve aileniz genişleyebilir. Bazılarını hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Rahatsız olduğunuz her durumdan uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Hafta ortası 12 Ocak dolunayı, aile içi bazı sıkıntılara yol açabilir. Gergin ruh hali ile ağzınızdan istemediğiniz sözcükler çıkabilir. Oğlak Burcu iş hayatı bu hafta girilecek bazı ortamlardan beklenmedik sonuçlar elde edebilir. Karlı anlaşmalara imza atabilirsiniz. Mimar, grafik, web site tasarım, reklam, medya ve yayıncılık alanında çalışanlar bu hafta daha şanslı. Hafta sonu alınacak yeni karar üzerine düşünebilirsiniz. İşinizi büyütmek adına finans kaynağı arayışı içine girebilirsiniz. Oğlak Burcu aşk hayatı bu hafta biraz geri planda kalabilir.

KOVA BURCU (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta, son bulan Merkür Gerilemesi etkisinden kurtularak rahatlama sağlanıyor. Özel hayatınızdaki iletişim sorunları son buluyor. Partneri olan kovalar, özel hayatına gerekli düzeni getirebiliyor. Sözleriniz ve verdiğiniz güzel vaatlerle sevdiğinizin güvenini kazanıyorsunuz. Bu hafta yaşanan 12 Ocak dolunayı size cesaret ve kararlılık veriyor. Hafta başından itibaren adım atacağınız önemli konular, yaşantınızın gidişatında önemli rol oynuyor. Aile ve akrabalarla iş birliği yapılması gereken konular söz konusu. Bazı kovalar hayatındaki sorunlu ilişkileri kökünden söküp atıyor. Yeterince tolerans tanıdığı konular hakkında kesin karar veriliyor ve öncelikler değişiyor. Kova Burcu iş hayatı hem karlı, hem de eğlence içerikli ilerliyor. İş hayatından memnun olmayan kovalar bu hafta kendilerine uygun bir başka işe transfer olabilirler.

BALIK BURCU (20 Şubat – 20 Mart) 

Bu hafta, halledilmesi gereken konular ön plana çıkıyor. Uzun zamandır askıda kalan işlerin tamamlanması için kollar sıvanıyor. Gerilemesini bitiren Merkür, yerini hareketliliğe bırakıyor. Rehavetten ve ümitsizlikten sıyrılan balık burcu iş hayatıyla ilgili yeni stratejiler geliştiriyor. Maddi olarak güzel getiri sağlayan işlere yönelebilirsiniz. Bu haftadan itibaren iş yaptığınız bir kısım insanları değiştirebilirsiniz. Anlaşmazlık yaşadığınız insanlardan kişisel bazda da uzaklaşabilirsiniz. Balık Burcu bu hafta özel hayatında huzur istiyor ve bu yönde hareket ediyor. Anlam veremediğiniz konular üzerine düşünürken yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. İlerleyen zamanlar için farklı planlar yapabilir, bazı şeyleri zamana bırakabilirsiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları