loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta hava nasıl olacak?

Bu hafta hava nasıl olacak?
Tarih: 11.02.2012 - 22:17
Kategori: Gündem

İl il en detaylı ve en güncel hava durumu bilgileri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; hava sıcaklığı yurdun kuzey kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Samsun, Ordu, Artvin, Siirt, Batman ve Mardin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Kuzey Ege'de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

MARMARA: Bölgede parçalı bulutlu bir hava hakim, hafta ortalarına doğru bulutlar dağılarak hava sıcaklığı 25 dereceyi görecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. haftanın ilk yarısında sıcaklık 28 dereceye kadar yükselecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-40 km/sa) esecek. 

AKDENİZ:Bölgenin doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu geçecek.  Adana - Mersin dolaylarında sağanak yağış bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Hafta boyunca hava sıcaklıklarında büyük bir değişiklik görülmeyecek.

KARADENİZ: Bölgenin batısında hava parçalı az bulutlu geçerken, doğusunda Ordu ve Trabzon başta olmak üzere parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Bitlis ile Muş ve Şırnak çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Batman ve Siirt ile Mardin çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları