loading
close
SON DAKİKALAR

Bu haftanın en'leri

Bu haftanın en'leri
Tarih: 25.07.2012 - 15:04
Kategori: Medya

Bu haftanın en çok konuşulan haber ve kişileri...

CHP kurultayı

CHP'nin 34. Olağan Kurultayı 519 haberle Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer aldı. Beşiktaş Fulya'da bulunan 42 katlı Polat Tower'da çıkan yangın 304 haberle haftanın 2. önem teşkil eden konusu oldu. Şam'da Ulusal Güvenlik binasını hedef alan intihar saldırısında Savunma ve Esad'ın kayınbiraderinin öldürülmesi 197 haberle gündemin 3.sırasında yer buldu. Türkiye ve Japonya ekonomik işbirliğinde ilk imzaların atılması 145 haberle haftanın 4.gündem maddesi oldu. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a, mareşal rütbesi verilmesi 107 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

Haftanın ünlüsü

Ajda Pekkan 166 haberle haftanın en çok okunan ünlüsü oldu. Sezen Aksu 162 haberle 2.sıradaki yerini koruyor. Hülya Avşar 144 haberle bu hafta 3.sıraya yükseldi. Hülya Avşar’ı 132 haberle Kenan Doğulu takip ediyor. Demet Akalın bu hafta 96 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin ünlüler sırlamasında 5. oldu.

Haftanın siyasetçisi

Siyasetçiler listesinin değişmez lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2335 haberle birinci sıradaki yerini korurken, haberlerde çoğunlukla Kürtaj yasası, Suriye’nin Türk Savaş uçağını düşürmesi, Has Parti’ye yapmış olduğu bütünleşme konuları göze çarptı. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP kurultayı sırasında yaptığı açıklamalarla 1416 haberle 2.sırada yer alırken, Gürsel Tekin 525 haberle 3.sırayı oluşturuyor. Gürsel Tekin’i 456 haberle Adnan Keskin takip ediyor. Deniz Baykal 347 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde bu hafta da 5. Sıradan giriş yaptı.

Haftanın spor adamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni sezonda ardı ardına yaptığı transferler açıklamalarıyla 569 habere konu olarak, bu hafta da en çok konuşulan spor adamı oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 529 haberle 2.sıraya yükseldi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise Fenerbahçe transferleri ile 480 habere konu oldu. Kocaman’ı 416 haberle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım takip etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 245 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinde 5. sırada yer buldu.

Haftanın sporcusu

Haftalardır, PRNet’in ilk 5 sporcu listesinde yer alan Burak Yılmaz, yeni sezonda Trabzonspor’dan Galatasaray’a transfer olarak bu haftayı da 695 haberle ilk sırada kapattı. Fenerbahçe’nin yeni transferi Dirk Kuyt 264 haberle 2.sıraya yükseldi. Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, 176 haberle 3.sırayı oluşturuyor. Fernandes’i 162 haberle Arda Turan takip etti. Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo ise bonservis teklifleriyle ilgili çıkan 148 haberle sıralamada 5. oldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları