loading
close
SON DAKİKALAR

Bu kez Bakan Yıldırım, Demirel taklidi yaptı

Bu kez Bakan Yıldırım, Demirel taklidi yaptı
Tarih: 12.02.2012 - 03:44
Kategori: Gündem

Bülent Arınç'ın ardından Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in taklidini yaptı

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’ne bölünmüş yol açılışını yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, töreni sonrasında AK Parti ilçe teşkilatının kongresine katıldı. Bakan Yıldırım, kongrede yaptığı konuşmada salondaki partilileri kahkaya boğdu. Politik konuşma yerine 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ses tonuyla onun taklidini yapan Bakan Yıldırım, "Türkiye, 1970 yılından beri hızlı treni konuştu. 

Ben o zaman üniversiteye yeni başlamıştım. Seçim meydanlarında o anlı şanlı siyasetçiler, (Demirel’in sesini taklit ederek) ’Ankara, İstanbul arası sürat demiryolu olacak. Seyahat süresi 3 saate inecek’ dedi" diye konuştu. Bunun üzerine salonda alkış fırtınası koptu. Bakan Yıldırım’ın kendisi de bu sözlere uzun süre gülümsedi. Bakan Yıldırım şöyle devam etti:
"Dediler de ne oldu? 13 tane hükümet, 21 tane bakan geldi geçti. Yolda değişen bir şey oldu mu? Olmadı. Geçmiş olsun. Hızlı tren özlemini kim giderdi. Recep Tayyip Erdoğan giderdi. Önce, Akara- Eskişehir. Şimdi Ankara- Konya, 2013’ün sonunda da Ankara-İstanbul hizmete girecek. 2015’in sonunda Ankara- Sivas- İstanbul, 2016 sonunda Ankara- İzmir, 2017’de Bursa- İzmir- İstanbul hizmete girecek."

Bakan Yıldırım kongrede, tek başkan adayı olan mevcut başkan İsmail Ege’ye başarı diledikten sonra helipter ile Çanakkale’den ayrıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları