loading
close
SON DAKİKALAR

Bu kıyafetler çikolatadan

Bu kıyafetler çikolatadan
Tarih: 12.02.2012 - 23:56
Kategori: Magazin

Fransa'nın başkenti Paris'teki 17. uluslararası çikolata fuarında, bu yıl bir ilke imza atılarak, çikolatadan yapılmış değişik kıyafetler tanıtılıyor.

Defile, özellikle fuarı ziyaret eden kadınların büyük ilgisini çekiyor. Çikolatadan yapılmış mücevherlerin ve şekersiz üretilen çikolataların sergilendiği standartlar, davetlilerin özellikle ziyaret etmeden fuardan ayrılmadığı bölümler arasında yer alıyor.

Dünyanın en büyük çikolata fuarında, siyah çikolatanın ana ham maddesi olan kakaoyu üreten Brezilya, Meksika, Kolombiya gibi ülkelerin sergiledikleri halk dansları da birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor.

Paris'in "Porte de Versailles" sergi salonlarında Perşembe günü başlayan ve Pazartesi akşamı sona erecek fuarda, başkentin önemli turistik simgeleri Eyfel Kulesi, Zafer Anıtı (arc de triomphe) gibi mekanlarının yanı sıra çikolatadan yapılmış değişik hayvan figürleri de ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Çikolatayla vücut masajı yapıldığı stant da ziyaretçilerin uğrak yerleri arasında yer alıyor.
Fuara dünyanın dört bir yanından 400'ü aşkın çikolata uzmanı katılıyor. Fuar dolayısıyla ünlü şefler çikolatadan yapılmış tatlılarını da sergileme imkanı buluyor.

Fuarda her yıl olduğu gibi, yine en iyi çikolatayı üretenlerin belirlenmesi için yarışma yapıldı ve bu yarışmada dereceye girenler Cuma günü düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları