loading
close
SON DAKİKALAR

'Bu sezon daha çekişmeli'

'Bu sezon daha çekişmeli'
Tarih: 13.02.2012 - 09:46
Kategori: Spor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Ligi'nde kalitenin her geçen gün arttığını belirterek, "Bu sezon daha çekişmeli geçecek" dedi

Bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Bursaspor’un başarılı teknik patronu Ertuğrul Sağlam, artık sadece İstanbul takımlarının değil, Anadolu’daki birçok takımda da kaliteli yabancı futbolcunun yer aldığını kaydetti.

Sağlam, "Bursaspor, Belediyespor, Kayserispor gibi takımlar oyuncu kalitesini arttırdı. Bu, futbol kalitesine de etki yapacaktır. Ligde bundan önceki dönemlere üst sıraları zorayan 4 büyük takımların bu sene hepsinin iyi başladığını söyleyebiliriz.

Özellikle Galatasaray geçen sene sıkıntılı dönem geçirmişti. Bu sene gayet iyi. Trabzonspor, Avrupa ile ligde iyi maç oynuyor. Bu sezon, geçtiğimiz dönemden daha fazla çekişmeli, futbol kalitesinin her geçen gün arttığı bir dönem olacaktır" diye konuştu.

"Ligin kalitesi dahada artacak"

Sağlam, ligde artık kötü takımın olmadığını belirterek, "Bu sezon lig çok güzel bir şekilde başladı. Şu takım küme düşer diyemeyiz. Bundan önceki senelerde lige yeni çıkan takımlarda kalite düşüklüğü ortaya çıkıyordu.

Bu sene Mersin İdmanyurdu, Orduspor ve Samsunspor’un kalitesi ortada. 3’ü de gayet iyi takım. Bunun dışında ligin üst sıralarını zorlayacak takım sayısı da fazla.

Bunlara Eskişehirspor ve Belediyespor da ekleniyor. Kayserispor ve Gaziantepspor’un ilk 5 haftadaki performansı gerçek performansı değil. Bunlar da gerçek futbolu ortaya koyunca ligin kalitesi daha da artacak" yorumunu yaptı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları