loading
close
SON DAKİKALAR

Bu taktikleri uygula erkeği baştan çıkar!

Bu taktikleri uygula erkeği baştan çıkar!
Tarih: 11.02.2012 - 18:57
Kategori: Kadın

Tarih boyunca kadınlar erkekleri baştan çıkarabilmek için türlü türlü yollara başvurdular.

Erkekleri kendilerine aşık etmenin, bağlamanın, baştan çıkarmanın yollarını arayıp durdular. Günümüzde de durum çok farklı değil. Ama yöntemler farklı. ‘Onu Baştan Çıkar’ adlı kitabıyla son dönemde popüler olan Tuğçe Işınsu bu konuda çok iddialı. İsda Yaşam Merkezi’nde yaşam danışmanlığı, melek terapisi, kuantum koçluğu, ilişki danışmanlığı yapıyor, astrolojik harita çıkarıyor. Kitabında da baştan çıkarıcı yemek tarifleri, taktikler veriyor... Okuyun, dilerseniz uygulayın...

 ‘Onu Baştan Çıkar’ isimli kitap nasıl ortaya çıktı?

5 yıl önce bir televizyon kanalında aşk programı yapıyordum. Programı genelde mutsuz kadınlar arıyordu. ‘Ne yapabiliriz?’ diye soruyorlardı. Önce onlara burçlarla tarotlarla rehberlik yapıyordum. Sonra bu bir aşk programına dönüştü. Kadınların dertlerini dinlediğim, onlara aşkla ilgili rehberlik ettiğim bir program oldu. Program boyunca notlar tuttum. Türkiye’nin her yerinden kadınlar arıyordu. 22 farklı ülkeden izleniyordu. 

Kadınların dertleri neydi? 

Hepsinin derdi ortaktı: Ya aldatılma ya terk edilme ya da ikinci kadın durumuna düşme. Erkeklerin çapkın olması, bencil olması, ilişkileri başta iyi giderken sonra büyük sorunlar çıkması. Bunlar üzerinden notlar tuttum. 2 yıl önce de yaşam merkezimiz kuruldu. Merkeze tarot için de, melek terapisi için de, yaşam koçluğu için de gelen kadınların ortak derdi aşktı. İlk kitabım aşkla ilgiliydi. Bu sefer kadınlara rehber olmalıyım diye düşünüp ‘Onu Baştan Çıkar’ isimli kitabı hazırladım. 

Erkekleri baştan çıkarma yöntemlerini mi anlatıyorsunuz?
Evet bu tatlı bir intikam kitabı. 

İntikamın acısı, tatlısı mı olur?

Erkekler aldatıyor, çok eşli olmayı seçiyor. Ben de kadınlara ‘Sen git kocanı baştan çıkar ve elde et’ diyorum. Kitap bunu anlatıyor. 

Bu bir strateji mi?

Kadın zaten kandırılmış. Ben de ona güzel bir intikam planı sunuyorum. ‘Baştan çıkar, bak o zaman seni aldatıyor mu! Gidebiliyor mu diğer kadına?’ Kadınlar sevdikleri adamı terk etmek de istemiyorlar. Ben de onlara baştan çıkarmanın yollarını anlatıyorum. Sorunları anlatmıyorum, çözüm önerisi sunuyorum. 

Ne tür öneriler, diyelim ki çapkın bir adam karşımızdaki... 

Bu adamlar zaten kendini hemen belli ediyor. Büyükşehirlerde parası olan ya da parası varmış gibi davrananlar var. Baştan kadını uçururlar. Kendini özel hissettirirler. Hevesi bittiği anda aynı tutkuyu, aynı para harcamayı başka bir kadına yaparlar. Bu erkek tipi sadece kendi egosu için yaşar. Kadın çok aşk tecrübesi olmayan bir kadınsa bu numarayı yer, bana aşık diye baştan çıkarıcı olmayı bırakır ve kandırılır. 

Peki kadın ne yapmalı?

Erkek kadının numarayı yediğini anlarsa ‘Bu da diğerleri gibi’ deyip aptal yerine koyar. Birincisi onu kendi oyunu içinde yenmelisiniz. Siz ona onun size verdiğinden daha fazla vaat vermelisiniz. Böylece kafası karışır. Bu onu kendi oyunu içinde yenmek, hafifçe aptal yerine koymak ve mat etmektir. Sonra size aşık olur. İkinci formül de aşırı saf bir kadın olabilmektir. Hakikaten safsanız bunu zaten ortaya koyun. 

Değilsek? 

Değilseniz birazcık oyunculuk devreye girecek. Bu tip adamlara zaten iyi niyet yaramıyor. Yarasa zaten bu kadar mutsuz kadın olmazdı. 

Saflık derken tam olarak neyi kastediyorsunuz?

Diyelim ki adamın çok parası var, siz fakir kızı oynayacaksınız. Adam cinsellik peşinde koşuyorsa bakire olacaksınız ya da çok az cinsel deneyiminiz olacak. Onun tavlamaya çalıştığı kadınların hepsi bu tarz olduğu için sizi farklı bulur, arkanızdan gelir. Bir de bu tip erkeklerin en büyük yoksunluğu duygudur. Bu erkekler playboy ayağına yatar ama küçükken ya babasından dayak yemiştir ya annesiz büyümüştür ya da ilk aşık olduğu kız bunu pat diye terk etmiştir. Bunları kendinize aşık etmek istiyorsanız birincisi şaşırtacaksınız, ikincisi çok seveceksiniz. Siz çok sevin, terk etse bile sizdeki sevgiyi başkasında bulamayacağı için yine dönüp dolaşıp gelecektir. Hatta evlilik bile olabilir. 

Karşımızdaki düzgün bir erkekse? 

O zaman numaralar işe yaramaz. Numarasız ama çok etkili bir formül var: Gizemli olmak. Erkekler genelde ilk gece kadınlar kendileriyle birlikte olursa sorun olmayacağını söylüyorlar. Bunlar sadece dergilerde çıkabilir. İnanın böyle bir şey yok. Cinsel bakışımız özgür diyorlar. Yok böyle erkek. Entelektüel erkek de, şark kültürü almış erkek de hemen birlikte olan kadınla ilgilenmiyor. Amerika’daki ilişki uzmanları bile ‘Düzgün bir erkekle flört ediyorsanız veya evlenmeyi düşünüyorsanız bir buçuk ay bekleyin’ diyor. Benim ilk önerim cinselliği geri plana atmaları. İkincisi de gizem. Gizemli olup az konuşursanız, kendinizi az ifade ederseniz o erkek sizi olduğunuzdan daha fazlası sanacaktır. Size anlam yüklemeye başlayacaktır. 

Nasıl yani?

Biz aslında aşık olmuyoruz, karşı tarafa anlam yüklüyoruz. O kişiyi birisi zannediyoruz ve yüklediğimiz anlamlarla gözümüzde büyütüyoruz. O yüzden gizemi önemsiyorum. Türkiye için geçerli bir taktik var: O da anne. Evlenmek istiyorsanız erkeğin annesi nasılsa onun yaptıklarını yapacaksınız. Sert bir kadın mı siz de otoriter olacaksınız. Verici bir kadın mı siz de fedakar olacaksınız. Çok mu anaç? Siz de yeri geldiğinde ilacını alacaksınız, yeri geldiğinde ayakkabısını bağlayacaksınız. 

Amerika’daki ilişki uzmanlarının cinsellik için bir buçuk ay süre verdiğini söylediniz. Siz ne öneriyorsunuz?

İlişki düşünüyorsanız 1.5 ay, evlilik düşünüyorsanız 3 aya kadar vadesi var. Baştan birlikte olup hızla ayrılanlar çok fazla. Klasik yöntemler geçerli. İlişkiye girmezseniz adam bunda ne var diye arkanızdan gelecektir. İlişki erkeğin beyninde ilk 40 gün içinde oturuyor. Evliliğe ise 3.5 ay içinde karar veriyor.

Peki sadakatsiz, aldatmaya meyilli bir sevgilimiz varsa, onu nasıl baştan çıkaracağız?

Sadakatsiz erkek zaten kendine güvensizdir. Ya aşktan kaçıyordur ya da korkuyordur. Gerçekte çok duygusaldır, uzun vadeli hareket etmek isterse onun duygularına oynanması lazım. Sadakatsizliğin altında bağlanma korkusu yatar, bağlanma korkusunun altında gerçek duygusallık yatar. Toplumda güzel, çekici, kariyeri olan kadınlar hep bu tip erkeklerin peşinde koşuyor. Bu kadınlar her şeyi aştığı için kendine macera arıyor. Uğraşıyor. 

İkinci kadın olmayı kabul ediyorlar o zaman... 

Aynen öyle. İkinci kadın olarak yaşayanlar çok fazla. Sosyetede, sanatçılar içinde de var. Müşterilerimizden biliyorum.

Neden ikinci kadın olmayı kabul ediyorlar? 

Birincisi bunu istiyorlar. Özellikle evli erkek bile seçen var. Neden diye soruyorum. “Akşam eve gideceğini biliyorum. En azından karısını sevmediğini biliyorum, onu kız kardeşi gibi görüyor, eve gitmesi işime geliyor” diyor. Bazıları da evlenmeyi düşünmeyen kadınlar. “Ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum, belli bir yaşın üstünde olmasını istiyorum” diyor. Bunu da evli erkeklerde bulduğunu söylüyor. İkinci kadın olmayı avantajlı buluyor. Adam da ikinci kadına mahcup sonuçta. Paraya önem veren kadınlar ‘Bana çok para harcıyor, karısına yapmadığı jestleri bana yapıyor’ diyor. Evde oturan karısı ev figürü haline geldiği için cinselliği ve tutkuyu ikinci kadınla yaşıyor. 

Baştan çıkarma yöntemleri burçlara göre de farklılık gösteriyor mu? 

Evet, Yengeç burcu erkeğine uygulanacak taktikle Akrep burcu erkeğine uygulanacak taktik aynı değil. En çapkın erkekler İkizler, Koç ve Akrep. Su grubu erkeğiyle ateş grubu erkeğine uygulanacak şeyler farklı. Su grubu Balık, Akrep, Yengeç: Bunlara daha duygusal, zekayı geri planda bırakacak taktikler uygulanmalı. Ateş grubu erkeği Koç, Yay, Aslan: Zeki, atak, gündemi takip eden, sosyal olabilen kadın sever. Başak, Boğa, Oğlak: Güven veren, anne modeli kadın sever. Kova, İkizler, Terazi: Entelektüel, arkadaş gibi de olabilen, niye aramadın diye baskı kurmayan kadın tipi sever. Tabii sadece burç değil, yükselen burç da çok önemli. 

Genel olarak Türk kadınlarına vereceğiniz taktikler var mı? 

Kim olursa olsun ‘2 S’ kuralını uygulamalı. Saf ve seksi olmalı. Ve de gizemli! Çok fazla teslim olmamalı. Monica Belluci bile 10 küsur yıldır evli ama eşiyle ayrı evlerde yaşıyor. “Eşime deşifre olmak istemiyorum” diyor. ‘Muhteşem Yüzyıl’a dikkat edin. Tamamen baştan çıkarma konsepti izleniyor. Bir tane adam var ve bütün cariyeler onu baştan çıkarmaya çalışıyor. Hiçbir kadın duygusuyla hareket etmiyor. Hepsi oyun, stratejik bir planlama içinde. Bu anlamda Türkiye’de potansiyel bir baştan çıkarma durumu var. Aslında öncelikle adamın geçmişi araştırılmalı. Onun küçükken yaşadığı travmalar, adamın beklentileri, zaafları çözülüp ona göre oynanmalı. 

Peki sizin aşkla, bu tür taktiklerle aranız nasıl?

3 tane uzun ilişki yaşadım. 2’si evliliğe gidiyordu ama onlarla ömür geçiremeyeceğimi anladığım için ayrıldım. Oğlak burcuyum. Oğlak burcuna bu yıl evlilik yok, 2012’den sonra görünüyor onu bekliyorum. 

Kitapta bir de baştan çıkarıcı yemek tarifleri veriyorsunuz. Gerçekten işe yarıyor mu bunlar? 

Eski çağlardaki tılsımlarla, iksirlerle yemek yapımını bir araya getirdim. Sıradan bir günde değil de dolunay ışığında, özel tütsülerle hazırlanan, melek enerjisiyle yapılan yemekler bunlar.

Sizin eğitiminiz nedir? Neden size inanmalıyız?

Ben Işık Lisesi’nde okudum, sonra da İngiliz edebiyatı. Yazar olmak istiyordum, reklam yazarlığı yaparken psikolojik, spritüel konular, felsefe ve metafizikle ilgili dersler aldım. Bizim ailede benim dışımda iki tane daha medyum var. Doğuştan zaten psişik güçlerle doğuyoruz. Metafizik eğitimi aldım. Ayrıca simge bilim, isim analizi, melek terapisi, yaşam koçluğu, akrofonoloji, aşk danışmanlığı, taşlar, bitkiler ve havas eğitimi aldım. Sırrım eğitimden çok sezgiler.

Eylem Keskin

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları