loading
close
SON DAKİKALAR

Buca'da Başkanlar demokrasiyi anlatacak

Buca'da Başkanlar demokrasiyi anlatacak
Tarih: 24.02.2016 - 12:32
Kategori: Yerel

Kentlerin yönetiminde demokratik yaklaşımların ele alınacağı 'Demokrasi ve Yerel Yönetimler' paneli 27 Şubat Cumartesi günü saat 14.30’da Buca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Demokrasinin yerel yönetimlerdeki etkinliği Buca Belediyesi ve Sosyal Demokratlar Derneği İzmir Şubesi işbirliği ile düzenlenen “Demokrasi ve Yerel yönetimler” panelinde masaya yatırılacak. 

27 Şubat Cumartesi Saat 14.30’da Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenecek ve açılış konuşmasını Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yapacağı panelin diğer konuşmacıları ise Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olacak.

Kentlerin yönetiminde demokratik yaklaşımların ele alınacağı “Demokrasi ve Yerel Yönetimler” paneli 27 Şubat Cumartesi günü saat 14.30’da Buca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Buca Belediyesi ve Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen panelde demokrasi kavramının temel gerekleri olan halkın katılımı, seçmenlere hesap verme sorumluluğu gibi konular ele alınacak.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın açılış konuşmasıyla başlayacak olan “Demokrasi ve Yerel Yönetimler” panelinin moderatörlüğünü Sosyal Demokratlar Derneği İzmir Şube Başkanı Cengiz Onur yapacak. Panelin konuşmacıları ise Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olacak. 


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları