loading
close
SON DAKİKALAR

Buca’da engeller sporla kalkıyor

Buca’da engeller sporla kalkıyor
Tarih: 07.04.2015 - 16:04
Kategori: Yerel

Başkan Piriştina, ücretsiz olarak açtıkları kurslar ile Buca’da engelleri sporla kaldıracaklarını söyledi.

Göreve ilk geldiği günlerde Buca’da yaşayan engelli vatandaşların sporla hayata bağlanabilmesi için Buca Belediyespor bünyesinde ampute futbol, tekerlekli sandalye basketbolu, engelli tenis ve engelli badminton spor branşlarını kuran Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bu branşlar için ücretsiz eğitimler başlattıklarını müjdeledi. Amaçlarının sportif başarı elde etmek değil engelli vatandaşların sporla hayata bağlanabilmeleri olduğunu söyleyen Başkan Piriştina, ücretsiz olarak açtıkları kurslar ile Buca’da engelleri sporla kaldıracaklarını söyledi.

Belediyespor bünyesinde açtıkları engelli spor branşlarında engelli vatandaşların ulusal ve uluslar arası turnuvalarda bir çok başarı elde ettiklerini belirten Piriştina, ampute futbol, tekerlekli sandalye basketbolu, engelli tenis ve engelli badminton kurslarında eğitimini tamamlayan engelli vatandaşlarında takımlara katılmasıyla alt yapının daha da güçleneceğini ifade etti. 

Buca’da yaşayan engelli vatandaşların yararlanabileceği kursların kayıtları başladı. Yaş sınır olmaksızın tüm engelli vatandaşların eğitim alabileceği kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 0 533 597 80 06 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilir.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları