loading
close
SON DAKİKALAR

Bülent Ortaçgil İstanbul Live'da!

Bülent Ortaçgil İstanbul Live'da!
Tarih: 11.02.2012 - 19:26
Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul Live, dekorasyonu, yenilenen teknik yapısı, iddialı programı ve “İyi Müzik İçin” sloganıyla damga vurmaya hazırlandığı sezona Bülent Ortaçgil konseri ile başlıyor!

24 Eylül 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserde Ortaçgil, en sevilen şarkılarını seslendirecek!

 Türkiye’de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil; Yeni sezona yeni yönetimi, yenilenmiş iç dekorasyonu ve teknik tesisatı ile taze bir başlangıç yapacak olan İstanbul Live’ın sahnesinin ilk konuğu. “Değirmenler”, “Bu Su Hiç Durmaz”, “Benimle Oynar Mısın?” gibi daha birçok sayısız şarkısıyla müzik dünyasına damgasını vuran Ortaçgil; konserde şarkılarını sevenleriyle bir ağızdan söyleyecek.

 1991 yılından bu yana Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getirenMajor Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıkıyor. 1995’ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali’nin organizasyonunu da üstlenen Eyüp İblağ’ın hazırladığı programında rock, electronic, blues, fusion, pop, tango, flamenco, disco, soul, R&B ve diğer yeni akımlarda, sadece iyi müzik yapan isimleri sahnesinde konuk edecek. Kapasitesiyle, İstanbul’un en büyüğü olan İstanbul Live, kısa zamanda da uluslararası çapta İstanbul’un en iyi ve prestijli canlı müzik salonu olmayı hedefliyor.

 Eyüp İblağ’ın, Istanbul Live’ın 2011- 2012 sezonu için hazırladığı geniş kapsamlı programda; yabancı sanatçılar ağırlık kazanırken, Türkiye’nin ağır topları da yer alıyor. Programda; Faithless’tan tanıdığımız süperstar DJ Sister Bliss, Kanada – Haiti melezi, 23 yaşındaki genç isim Melissa Laveaux, arabeskin efendisi Müslüm Gürses, rock müziğin büyük ismi Duman gibi isimler yer alıyor.

 Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapacak. Böylece yerli ve yabancı, sadece özel sanatçılara yer verecek olan Istanbul Live, izleyicisine giriş katında özel bir servis sunacak.

 İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, 24 Eylül 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek Bülent Ortaçgil konserinin kapı açılış saati 20:00.

 Bilet Fiyatları:    Biletix – Öğrenci 25TL / Tam 35TL

Kapı – Öğrenci 30TL / Tam 40TL

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları