loading
close
SON DAKİKALAR

Bunu kaldıramazlar!

Bunu kaldıramazlar!
Tarih: 11.02.2012 - 21:09
Kategori: Spor

GSGM eski yönetimi tarafından Halter Federasyonu'nda işe alınan Mutlu ve Süleymanoğlu, şimdi 'Bu yasal değil, çalışamazlar' diyerek kapı dışarı edildi

Kendi ağırlıklarının 3 katını kaldırarak Türk halterinin dünyadaki yüz akı olan Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu işten kovulmanın ağırlığı altında kaldı. Başarılarıyla 'Cep Herkülü' unvanını alan, Amerika'nın ünlü TIME Dergisi'ne kapak olan Süleymanoğlu ile 3 kez Olimpiyat Şampiyonluğu kazanan Halil Mutlu, Halter Federasyonu'ndan kovulmanın şokunu yaşıyor. Dönemin Genel Müdürü'nün talebiyle iki yıl önce federasyonda işe başlatılan ikili, bilgi ve birikimlerini sporculara aktarıp milli takım antrenmanlarında gözlemlerde bulunuyordu.

İKİNCİ MAAŞ ÖDENEMEZ KARARI
Akşam gazetesinden Murat Tarhan'ın haberine göre, Spor teşkilatı, iki yıl sonra Federasyon'a 'Çalıştıramazsın' dedi. Hukuk Dairesi, 'Müşavir' maaşı da alan Naim ve Halil'e ikinci bir ödemenin yapılamayacağını bildirdi. Yapacak bir şeylerinin olmadığını belirten Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, 'Yasa gereği çalıştıramayacağımız söylendi. Konuyu Spor Bakanımız ile Spor Genel Müdürümüze aktaracağım. Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu, Türk halteri için önemli isimler. Ancak yasa ne diyorsa, onu uygulamak zorundayız' diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları