loading
close
SON DAKİKALAR

Burak Özçivit: Yıllarca bize yaşamadıkları şeyi sattılar

Burak Özçivit: Yıllarca bize yaşamadıkları şeyi sattılar
Tarih: 05.04.2018 - 11:40
Kategori: Magazin

Burak Özçivit, Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı “Can Feda” filminin galasında "Amerikan filmlerinde yıllarca bize yaşamadıkları şeyi sattılar. Biz ise içimizde olan bir hikayeyi anlattık" diye konuştu.

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in başrolü paylaştığı “Can Feda” yarın vizyona giriyor. Filmin galası önceki akşam Emaar Square Mall’da yapıldı.

Can Feda filminin galasına Kerem Bürsin’le gelen Serenay Sarıkaya, “Ne yazık ki seti ziyaret edemedim ama çok emek verdiklerini biliyorum. Heyecanla izlemeyi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Eşi Burak Özçivit’i gala gecesinde yalnız bırakmayan Fahriye Evcen de iyi bir senaryo gelirse asker filminde rol alabileceğini söyledi.

Filmin hazırlıklarının bir yıl sürdüğünü belirten Burak Özçivit, şöyle konuştu: “Türk askerinin dünyadaki konumunu hepimiz biliyoruz. Dünyadaki ilk 5 ordudan biri. Gücü, yapabildikleri ortada. Biz bunu yansıtmak istedik. Türk askerinin vicdanı kurşundan önce gelir. Amerikan filmlerinde yıllarca bize yaşamadıkları şeyi sattılar. Biz ise içimizde olan bir hikayeyi anlattık.”

Filmde jet pilotu Yüzbaşı Onur’u canlandıran Kerem Bürsin ise çekimlerden önce özel timden eğitim aldıklarını açıkladı: “15 gün boyunca özel ders aldık. Ben eğitimler süresince birkaç kez bayıldım. Askerimiz gerçekten çok ciddi eğitimler görüyor. Ben hava kuvvetleri eğitimi gördüm, Burak da kara kuvvetleri. Askerimizin gördüğü eğitimleri almadan o hissi veremezdik.”

FİLMİN KONUSU

Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği, senaryosunu Zafer Külünk’ün kaleme aldığı “Can Feda”nın konusu kısaca şöyle: Türk ordusu, 7 yıldır bir iç savaşın sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgesine, yanında hiçbir müttefik devlet olmadan giriş yapar. Bu esnada Yüzbaşı Alparslan’ın (Burak Özçivit) komutasındaki 6 kişilik özel kuvvetler timi, Pilot Yüzbaşı Onur’un (Kerem Bürsin) da katılımıyla Türk ordusuna karşı kurulan büyük tuzağı ortaya çıkarır.

Kaynak : NTV

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları