loading
close
SON DAKİKALAR

Burçları etkilemek için nereye yemeğe götürmeli?

Burçları etkilemek için nereye yemeğe götürmeli?
Tarih: 02.11.2016 - 13:07
Kategori: Astroloji

Boğaları ocak başına, akrepleri nezih bir restorana, balıkları ise deniz kıyısına...

KOÇ

Kaliteli şeylerden hoşlanan ve her zaman sınırları zorlamak isteyen Koç burçlarını tavlamak istiyorsanız ona göre hazırlık yapmanız gerekir. Kendilerini iyi hissedebilecekleri en iyi yer, adını ve kalitesini çoktan kanıtlamış bir restoran olacaktır.

Menüde mutlaka onu etkileyecek güzellikte et yemekleri olsun örneğin. Leziz bir beef straganof'la başını döndürün, gülüşünüzle içini ısıtın.

BOĞA

Karşınızda eğlenmekten, gezmekten, dolaşmaktan müthiş haz duyan Boğa var. Bu yüzden onu nereye götüreceğinizi çok iyi seçmeniz gerekiyor. Çünkü Boğaların gelişmiş damak zevklerine hitap etmek oldukça zor olabilir. Bir anda karşınızda bir gurmeyle karşılaşabilirsiniz.

Boğa burcunu bu nedenle yemeğe götürürken aklınızda daima alternatifler olsun. Samimi ortamları seven ve kendisini rahat hisseden Boğalar için en uygun yerler yeni nesil lokantalar ya da başarılı ızgaraların hazırlandığı restoranlar olacaktır.

İKİZLER

Konuşmak, anlatmak, dinlemek ve gülmek. Bir İkizler'le yemeğe çıkacaksanız hazır olmanız gereken en önemli konular bunlar. Nereye giderlerse gitsinler ilgiyi üzerine çeken, enerjileriyle çevresindeki herkesin gözdesi olan İkizler için rahatlık en önemli unsurdur.

Bu yüzden İkizler burcuyla çıkacağınız yemek bir cafe'de de olsa rahatlığa dikkat etmeniz gerekir. Onu yeni nesil çay ya da kahve dükkanlarına götürün, minik cupcakelerle mutluluğuna mutluluk katın. Onu güldürün ve kendisini nasıl iyi hissettiğini görüp daha çok mutlu olun.

YENGEÇ

Yaptığı yemeklerle dillere destan bir burçla karşı karşıyasınız. Aman dikkat. Yengeç burçları evde yaptıkları yemeklerle tüm misafirlerinin gönlünü kazanmayı başarır. Üstüne üstlük paylaşımcı yapısıyla isterseniz tarifleri de paylaşır. Hiç sorun değildir onun için.

Ancak tatmin etmesi zordur Yengeçleri. İçindeki gurme ortaya çıktı mı durduramazsınız. Bu yüzden siz en iyisi Yengeç burcunu kendi ellerinizle hazırladığınız yemekleri sunabileceğiniz bir ambiyansa davet edin. Ya yemekleriyle herkesten geçer not alabilen bir İtalyan restoranı ya da evde hazırlayacağınız güzel bir yemek masası.

ASLAN

Adeta bir güneş gibi parlayan, daima yeni deneyimler peşinde koşan ve bunları en çok da sevdikleriyle birlikte yapmayı seven Aslan burcunu yemeğe davet etmek istiyorsanız işin içinde mutlaka etnik ve yenilikçi lezzetlerin olduğuna emin olun.

Farklı ülke mutfaklarını deneyimlemeye bayılan Aslanları etkilemek için bir Hint ya da Asya restoranını tercih edebilirsiniz. Eğer içki tercih ediyorsa bu tercihi de tabii ki şarap olacaktır.

BAŞAK

Ayrıntıları bir araya getirerek dünyanın en mükemmel tablosunu oluşturabilecek Başaklarla karşınızdayız şimdi de. Başak burcunun o detaycılığı sizi korkutmasın. Aslında anlaşması en kolay burçlardan bir tanesidir. Sizi dinler, kararlarınızı destekler ve varlığını hissettirir.

Bu yüzden Başak burcuyla yemeğe çıktığınızda nereye gittiğinizin çok büyük bir önemi yoktur. Yeri siz seçin, o size uyacaktır. Yakın zamanda açılan ve henüz keşfedilmeyi bekleyen bir kafe de, çok uzun zamandır gittiğiniz o iskenderci de onun için uygundur.

TERAZİ

Güzellik, güzellik, güzellik. Terazi burcunun üç ana kuralını duymuş oldunuz. Giydikleri kıyafetler güzel olmalı, gezdikleri yerler güzel olmalı. Doğal olarak yedikleri yemekler de güzel olmalı. Yani sunumlar 10 üzerinden 10 olmalı, bir de tatlıyla üstünü kapamalı.

Ancak bu güzel yemeğin nerede olduğu önemli değil. Şık bir restoran için kıyafetlerini hazırlar ve gelir, güzel bir kahve dükkanı için yine hazırdır, evde yemek yapmak isterseniz (iyi yapabiliyorsanız eğer) Terazi seve seve konuk olacaktır.

AKREP

Kolay baş edemeyeceğiniz bir burç varsa o da Akreptir. Nereye gitseniz, ne yapsanız, hangisi uygun olur diye düşünür durursunuz. Düşünmeniz de gerekir. Çünkü Akrepler isteklerini açık açık söylemezler, bunun yerine sizin ona değer vermenizi ve fark etmenizi isterler.

Bu yüzden bir Akrep'le yemeğe çıkmayı planlıyorsanız cümlelerin arasında dedektifçilik oynamanız gerekir. Fakat Akrep burcunun kendisini en rahat hissedeceği yerler yine de kusursuz bir servis alabileceği nezih bir restorandır.

YAY

Bildiklerini ve yaşadıklarını anlatmak isteyen, paylaştıkça daha da keyiflenen Yay burçlarını etkilemek ve isminizi akıllarına kazımak istiyorsanız onlara çok farklı bir deneyim yaşatın.

Örneğin yalnızca karanlıkta yemek yenilen bir restoran gibi. Ardından kendi bildiklerinizi ona anlatın.Nerede olursanız olun, onun kendisini mutlu hissetmesi için daima gülmesi ve espri yapabilmesi gerektiğini unutmayın.

OĞLAK

Girişimcilik konusunda yıldızı parlak olan, yaptığı her işi en iyi şekilde bitirmeye ve ondan para kazanmaya kararlı Oğlakları yemeğe çıkarmak istiyorsanız para vereceği şeye gerçekten değdiğini hissetmelidir. Yani kötü bir yemek yediğinde verdiği paraya ve zamana acır, çünkü o sırada çoktan başka şeyleri düşünmüş ve yapabilmiştir.

Eğer Oğlak mevzu bahisse onu samimi ancak şık bir restorana götürün. Ardından da sabaha kadar eğlenebileceğiniz bir bara geçin. Keyifle vakit geçirdiğinizi göreceksiniz.

KOVA

Kovanın heyecanını, canlılığını ve enerjisini paylaşmak istiyorsanız, onu etkilemenin ilk adımını atmışsınız demektir. Arkadaşlarıyla geçirdiği vakitten büyük bir haz alan ama aynı zamanda kendisine de vakit ayırmaya bayılan Kovalar için en iyi tercih bir parti olacaktır.

Nasıl bir partiden bahsediyoruz? Samimi bir ortamın olduğu, hatta belki de pek çok ortak arkadaşınızı bir arada görebileceğiniz ev partileri gibi. Eğer sıkılacak olursanız sizin Kova'yı bir yere götürmenize gerek yoktur. O zaten sizi götürür

BALIK

Romantizmden beslenen, yaşadığı her dakikayı bir anı olarak biriktirmeye bayılan Balıkları etkilemek istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Onu deniz kıyısında bir restorana götürün. Şıklığıyla göz dolduran bir restoranda kendisini bulacak olan Balık burcu, menüyü dikkatle inceleyecek ve en güzel yemeği seçecektir.

Hürriyet - Astroloji

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları