loading
close
SON DAKİKALAR

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den 'belediye çalışmıyor' iddialarına yanıt: 'Ucuz, merdiven altı tertiplerle bize oynanan tüm oyunların farkındayız'

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den 'belediye çalışmıyor' iddialarına yanıt: 'Ucuz, merdiven altı tertiplerle bize oynanan tüm oyunların farkındayız'
Tarih: 16.12.2021 - 12:09
Kategori: Yerel

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye hakkında 'çalışma yapılmadığı' yönündeki iddialara yanıt verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok değerli hemşerilerim; Bizler sizler tarafından seçilmiş ve sizlerin,yani milletimizin ve yüce devletimizin kaynaklarını kullanarak sizlere layık olmaya çalışan sizlerden biriyiz. Hiç birimiz kendi öz sermayemiz ya da babamızdan atamızdan kalan malları satıp bir şeyler yapmıyoruz" dedi.

Ercengiz, "Bu bilinçle yaklaşık sekiz yıldır tüm yaptıklarımızı birer belediye görevi gibi tanımlıyor ve öz kaynakları heba etmemeye özen gösteriyoruz. Sizler elbette bunun farkında olarak “tombaladan” değil bilinçli bir şekilde desteklerinizle ikinci kez bu görevi layık gördünüz" ifadelerini kullandı.

Ercengiz açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
"Ben ve siyasi ekibimden daha çok köklü yerleşik kurumunuz olan Burdur Belediyesi gece gündüz demeden sizler için görev yapmaktan asla gocunmuyor.

Son günlerde beni ve ekip arkadaşlarımızı yıpratma adına 'başka amaçlar için' belediye çalışmalarının yapılmadığı şeklinde kurulan cümlelerle yaratılmaya çalışılan algıya yanıtımız Burdur’un her köşesinde yürütülen çalışmalardır.
Atıksu ve içme suyu altyapıları kent meydanı düzenlemesi, tarihi değerlerin restorasyon çalışmaları, yol açma, asfalt ve kaldırım çalışmaları hemen akla gelen çalışmalarımızdır.
Ucuz merdiven altı tertiplerle bize oynanan tüm oyunların farkındayız. Günü gelinceye kadar görevimizin ömrümüz varsa başındayız. Herkesin hesabı mutlaka vardır ama Allah’ın hesabı herkesin hesabını bozar. Saygı ve sevgilerimle."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları