loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinde, 2. Burhaniye Kitap Fuarı ve 31. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivaline davet etti

Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinde, 2. Burhaniye Kitap Fuarı ve 31. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivaline davet etti
Tarih: 29.07.2021 - 10:53
Kategori: Yerel

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Deveciler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Burhaniye Kitap Fuarı ve 31. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivaline davet etti.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bu sene 2.si düzenlenecek Burhaniye Kitap Fuarı ve 31. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali için bir dizi ziyaret gerçekleştiren Burhaniye Belediye Başkanı Kemal Deveciler Cumhuriyet Halk Partisi genel Merkezine çıkartma yaptı. Parti Genel merkezinde Genel Sekreter ve Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya gelen Deveciler son olarak Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştü.

Burhaniye’ye yapılan yatırım projeleri hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan ikili Cumhuriyet Halk Partisi politikaları ve sosyal belediyecilik anlamında atılan adımları değerlendirdi.

Başkan Deveciler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu 2.si düzenlenecek olan Burhaniye Kitap Fuarı ve gelenekselleşen 31.Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivaline davet ederek, davetiyesini takdim etti.

Burhaniye Kitap Fuarının 2.si 18-22 Ağustosta Yapılacak

Bin Yıllık Tarihten Bin Yıllık Kitaba Burhaniye Belediyesinin bu sene 2.’sini düzenleyeceği Kitap Fuarının tarihi belli oldu.

“Bin Yıllık Tarihten Bin Yıllık Kitaba” mottosuyla yapılacak fuarın Onur Konuğu ise ünlü yazar Ahmet Telli olarak belirlendi. Dünyaca ünlü Burhaniye Ören’de 5 gün sürecek fuara yayınevleri standalar açarak ünlü yazarların imza günleri düzenlenecek. Siyaset, ekonomi ve sanat adına söyleşi ve panellerin de düzenleneceği fuar siyaset ve sanat dünyasından birçok ünlü ismi de ağırlayacak.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları