loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye Belediyesi'nde kışlak mücadelesi başladı

Burhaniye Belediyesi'nde kışlak mücadelesi başladı
Tarih: 13.10.2021 - 11:44
Kategori: Yerel

Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi ekipleri özellikle yaz aylarında önemli bir halk sağlığı sorunu olan sivrisinek ve haşerelere karşı havaların soğumasıyla birlikte kışlak mücadelesini başlattı.

İlaçlama Birimi ekipleri, 5 araç ve 7 personelle başlattığı kışlak mücadelesinde özellikle sivrisinek ve haşere oluşumuna neden olan tüm alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor. Kışlak mücadelesinde yapılan ilaç uygulamaları anaç sivrisineklerin barındıkları ve üreme kaynakları olan bina bodrumları, rögarlar, kapalı kanallar, foseptik çukurları ve kalorifer kazan dairelerinin bulunduğu alanlarda yürütülüyor. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde cadde ve sokaklarda bulunan rögarlar kanal sisleme makineleri ile dumanlama çalışmaları yapılmaktadır.

Yol Yapım Çalışmaları Burhaniye Merkez Mahallelerde Devam Ediyor

Ayrıca Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe sınırlarında tespit edilen ve ilçe sakinleri tarafından talep edilen yol ve güzergâhların yenilenmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Babacan Caddesi’nde alt yapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların yapımı ve parke taş döşemesi yapılmaya başlandı. Tüm mahalleler de bozulan yollar tüm hızıyla yapılmaya devam ediyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları