loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımı

Burhaniye Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımı
Tarih: 18.12.2021 - 13:39
Kategori: Yerel

Göreve geldiği ilk günden bu yana hayata geçirdiği projelerle daha yaşanabilir bir kent yaratan Burhaniye Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla dar gelirli halkın yanında olmaya devam ediyor. Belediye ekipleri soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımına başladı....

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler ile belediyeye başvuran vatandaşlar arasından ve mahalle muhtarlarının tespit ettiği ailelere yapılan odun yardımı evlerine teslim edilmeye başlandı.

“ÖNCELİK ÇOCUKLU AİLELER VE YAŞLILAR”

Belediye şantiyesinde yakıma uygun şekilde kesilerek çuvallanan odunlar Sosyal Yardım İşleri ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar ulaştırılıyor. Öncelikli yaşlı, hasta ve çocuklu aile aileler için yapılan odun yardımlarında, bin kişiye yakın aileye yaklaşık 10 bin çuval odun dağıtılması hedefleniyor.

DEVECİLER: “PAYLAŞMAK GÜZELDİR”

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, kentimizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler bizim önceliğimizdir. Elimizdekileri paylaşıyoruz. Halkımızın daha mutlu yaşaması için çabalarımız devam edecektir” diye konuştu.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları