loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye Belediyesi'nin ekipleri 24 saat iş başında

Burhaniye Belediyesi'nin ekipleri 24 saat iş başında
Tarih: 15.12.2021 - 18:01
Kategori: Yerel

Birçok bölgeyi etkisi altına alan şiddetli rüzgar ve yağmurun neden olduğu sel baskınları nedeniyle vatandaşın mağdur olmaması için Burhaniye Belediyesi Temizlik işleri ve Fen işleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe genelinde yaşanan tüm olumsuzluklara müdahale eden Burhaniye Belediyesi ekipleri, yağmur suyu çalışmaları ile önleme ve kanal açma faaliyetlerine devam ediyor.

Aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanak yağış dolayısıyla yağmur suyu çalışmaları yapan ekipler, kanal açma çalışmaları ile önlem alarak olası baskınları önledi. Yağış sonucu kanallarda ve mazgallarda oluşan tıkanıklıklar açıldı. Özellikle yağmurdan kaynaklı yaprakların, mazgal ve kanal girişlerini tıkayarak su gidişini engellemesinin önüne geçilen çalışmalarda, su gider borularında oluşan çamur ve balçıklarda sık sık temizlendi. Yollarda biriken sel sularının tahliyesini sağlayarak su akışını düzenleyen ekipler, ayrıca ilçe genelinde mazgal ve kanalların bakım ve onarımını da yaptı.

“DEVECİLER HER BÖLGEYE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Gece gündüz ekiplerle birlikte çalışmaları takip eden ve teyakkuzda olan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Halkımızın mağdur olmaması için 7 gün 24 saat görevdeyiz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarına anında müdahale ederek sıkıntıları en aza indirmeye çalışıyor. Her bölgeye yetişmeye çalışıyoruz.”diye konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları