loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye Belediyesinin sevilen Zabıtası Erol Toydemir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Burhaniye Belediyesinin sevilen Zabıtası Erol Toydemir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Tarih: 12.12.2022 - 21:20
Kategori: Yaşam

Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli Zabıta memuru Erol Toydemir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

EROL TOYDEMİR TOPRAĞA VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği elim kaza sonucu hastaneye kaldırılan Burhaniye Belediyesinin sevilen Zabıtası Erol Toydemir (55) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Görev yaptığı Burhaniye Belediyesine getirilen Toydemir’in cenazesi daha sonra Bahçelievler mahalle caminde kılınan namazdan sonra Geriş mezarlığına defnedildi.

Son yolculuğu öncesi mesai arkadaşlarından helallik almak için Belediye bahçesine getirilen Toydemir’i mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, son yolculuğunda uğurladığı Toydemir için “Belediyenin en köklü personellerinden biriydi. 29 yıldır Burhaniye’ye hizmet eden vefakar, cefakar çalışkan ve özverili bir arkadaşımızdı. Yokluyla büyük bir hüsran yaşıyoruz. Kendisine rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Belediyede helallik alındıktan sonra Bahçelievler Cami’sinde kılınan cenaze namazı sonrası Toydemir’in cenazesi Geriş mezarlığında defnedildi. Cenazeye Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in yanı sıra başkan yardımcıları Murat Yazgan, Oktay Erbalaban, Tamer Midilli, eski belediye başkanları Necmi Şengider ve Necdet Uysal, Burhaniye Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe protokol müdürleri, Belediye meclis üyeleri ve Burhaniye Belediyesinde görev yaptığı mesai arkadaşlarıyla sevenleri katıldı.   

1993 yılında Zabıta olarak Burhaniye Belediyesinde göreve başlayan Erol Toydemir (55) evli ve 2 çocuk babasıydı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları