loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye'de İskele gece pazarı 2022 sezonuna hazır

Burhaniye'de İskele gece pazarı 2022 sezonuna hazır
Tarih: 27.11.2021 - 09:04
Kategori: Yerel

Burhaniye Belediyesi, Burhaniye’nin büyük mahallelerinden olan İskele Mahallesinde sahil düzenlemesi ve rekreasyon alanları sonrası gece pazarı dükkanlarının yapımını tamamladı ve hak sahiplerine teslim etti.

“İSKELE GECE PAZARININ ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”

www.istanbulgercegi.com'a bigi veren Burhaniye Belediyesi yetkilileri 2886 Sayılı Devlet İhale kanunu çerçevesinde 22 adet hediyelik eşya satış büfesi ihale ile sahiplerine verildiğini açıkladı.

Yekililerden aldığımız bilgilere göre; "Burhaniye’nin büyük mahallelerinden olan İskele Mahallesi’nde sahil düzenlemesi ve rekreasyon alanları sonrası gece pazarı dükkanlarının yapılmasıyla daha da güzelleşti.

Gece pazarı geçtiğimiz yaz sezonu başında geçici yerinde hizmete açılmıştı. Yeni dükkanlarla şimdi daha çağdaş bir görünüm kazandı. 25 stanttan oluşan İskele gece pazarı geçici yeri için de öncesinde kura çekimleri, Burhaniye Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilmişti. Herkesin yerini kura ile belirlediği Pazar tezgâhları, yaz sezonunda geçici olarak Balıkçılar Çarşısı arkasında bulunan alanda faliyetlerini sürdürmekteydi.

GECE PAZARI 2022 YAZ SEZONUNA HAZIR

Gece Pazarı İskele Demokrasi parkı içerisinde hediyelik eşya satış dükkanları yapımı tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik İşleri Birimi tarafından elektrik alt yapı çalışmalarının da tamamlanması ile gece pazarı yeni yerinde hizmete hazır.

2886 Sayılı Devlet İhale kanunu çerçevesinde 22 adet hediyelik eşya satış büfesi ihale ile sahiplerine verildi. Her bölümde 7 m2’lik kullanım alanı olan dükkanlar sezona hazır. Stantlar yeni yerlerinden yaz-kış faaliyet gösterecek." denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları