loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor 3 puan bekliyor

Bursaspor 3 puan bekliyor
Tarih: 02.01.2012 - 13:46
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında yarın deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak olan Bursaspor, ikinci yarıya moralli girmenin hesaplarını yapıyor

İlk 17 haftalık periyotta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak gerilere düşen yeşil beyazlı ekip, ikinci yarıya galibiyetle başlayarak hem moral bulmak hem de taraftarlarını umutlandırma peşinde.

Bursaspor’da sakat oyuncu bulunmazken, sarı kart sınırında çıktığı Gaziantepspor karşılaşmasında yine sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serdar Aziz, Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın savunmada genç oyuncunun yerine kaptan Ömer Erdoğan’a görev vermesi bekleniyor.

Bursaspor’un, yarın saat 18.00’da Kayseri Kadir Has Stadı’nda Kayserispor ile oynayacağı müsabakayı Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Zafer Demir.

Bursaspor’un yarın deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmaya şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor: "Carson- Basser, Ömer, İbrahim, Vederson- Sestak, N’Diaye, Adem, Ozan- Batalla, Bangura." 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları