loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor 3 puan istiyor

Bursaspor 3 puan istiyor
Tarih: 12.02.2012 - 23:31
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında deplasmanda Orduspor'a konuk olacak olan Bursaspor'da tek hedef galibiyet

Sezonun ilk 7 haftalık periyodunda 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 3 galibiyet alarak inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Bursaspor, yarın ligin güçlü ekiplerinden Orduspor’la oynayacak.

Geçen hafta cumartesi günü sahasında Trabzonspor’la 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, aldığı başarılı sonuçlarla puan cetvelinde 3’üncü sıraya çıkan Orduspor’u yenerek yükselişe geçmek ve yeni bir seriyi başlatmanın hesaplarını yapıyor.

Bursaspor, bugüne kadar Orduspor ile oynadığı 18 maçlık periyotta 6 galibiyet 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Rakip fileleri toplam 22 kez sarsan Bursaspor, kalesinde ise 18 gol gördü.

Bursaspor’da Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanarak ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Basser, Orduspor karşılaşmasında görev yapamayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Faslı sağbekin yerinrde Svensson’u oynatacağı bildirildi.

Ordu 19 Eylül Stadı’nda yarın 18.30’da oynanacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Özgür Yankaya’nın yardımcılıklarını, Ömer Faruk Yeşil ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Çağatay Şahan olacak. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları