loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor 6 Maçtır Yenilmiyor

Bursaspor 6 Maçtır Yenilmiyor
Tarih: 14.03.2012 - 15:47
Kategori: Spor

Bursaspor, oynadığı son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek, play-off için iddiasını sürdürüyor...

Trabzonspor maçından sonra özgüvenini yakalayan yeşil beyazlı ekip oynadığı son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Oynadığı son 6 maçta yeşil-beyazlı takım, Orduspor ile golsüz berabere kalırken, Manisaspor’u 3-1, İstanbulBüyükşehir Belediyespor’u 2-1, Samsunspor’u 3-1,Karabükspor’u 3-0 mağlup etti.

Yeşil-beyazlı ekip, en son deplasmanda oynadığıEskişehirspor maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı.

6 Haftada 12 Gol Attı

Bursaspor, son 6 haftada büyük bir yükseliş gösterdi. Ligin ilk devresinde gol sıkıntısı çeken yeşil beyazlılar, devre arasında yaptığı Pinto takviyesi ve Batalla’nın performansının artmasıyla bu sıkıntıyı gidermiş oldu. Bursaspor, son 6 haftalık periyotta 12 gol atarken kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

En Az Gol Yiyen 2’nci Takım

Öte yandan Bursaspor, 30 haftası geride kalan ligde en az gol yiyen 2’nci takım oldu. Yeşil beyazlı ekip 30 maçta 30 gol yerken, kalesinde 21 gol gören Galatasaray bu sıralamada 1’inci takım oldu. Bursaspor ayrıca, en çok gol atan takım sıralamasında 39 golle 9’uncu sırada yer alıyor.

Sarı Kart Alarmı

Süper Lig’de ilk 4 hesapları yaparken Eskişehirspor deplasmanında 2 puan bırakan Bursaspor’da sarı kartsınırında olan oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor.

Yeşil-beyazlı takımda 3’er sarı kartları olan kaptan Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk ve Pablo Martin Batalla Eskişehir’i kartsız geçerken, kırmızı siyahlı rakip karşısında hakem İlker Meral’den sarı kart gören Ozan İpek de toplamda 7’nci sarı karta ulaşarak ceza sınırındaki oyuncular listesine dahil oldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları