loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor-Beşiktaş maçı için açıklama geldi

Bursaspor-Beşiktaş maçı için açıklama geldi
Tarih: 13.02.2012 - 06:06
Kategori: Spor

Bursa Valisi Şahabettin Harput'dan Bursaspor-Beşiktaş maçı için açıklama geldi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 22 Eylül Perşembe günü oynanacak Bursaspor-Beşiktaş ve ligin ikinci yarısındaki Beşiktaş-Bursaspor maçlarına rakip takım taraftarlarının götürülmemesi kararına ilişkin olarak, ''TFF, yeni sıkıntılar yaşanmaması için duyarlı, geleceğe dnük, iyi niyetli bir karar almıştır'' değerlendirmesinde bulundu.

Harput, Bursa'da yayımlanan yerel bir gazetede yer alan açıklamasında, Bursa ve İstanbul valilikleri ile Bursaspor ve Beşiktaş yöneticilerinin konuyu 4-5 gündür değerlendirdiğini, çıkan sonucun da TFF'ye bildirildiğini kaydetti.

TFF'nin açıklamasında bazı eksiklerin bulunduğu belirten Harput'un gazetede yer alan açıklaması şöyle:

''TFF, yeni sıkıntılar yaşanmaması için duyarlı, geleceğe dönük, iyi niyetli bir karar aldı. Bunun bir yasaklama değil de kulüplerin riskli görülen maçlarda taraftarlarına yönelik, 'deplasmana gitmezseniz iyi olur' şeklinde görüş bildirmeleri konusunda mutabakat sağladık.

Federasyonu'nun açıklamasında eksik var. Ben Bursa Valisi olarak 'seyirci götürülmeyecek' diye nasıl söyleyebilirim. Seyirci götürüp götürmeme konusundaki yetki kulüplere ait. Biz kulüplere sadece bu konuda yeni sıkıntıların yaşanmaması adına jest yapmaları yönünde öneride bulunduk. İstanbul valisi de aynı düşünceyi taşıdı. Kulüpler buna olumlu yanıt verdiler, olay bundan ibaret.''

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları