loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor'da kan kaybı sürüyor

Bursaspor'da kan kaybı sürüyor
Tarih: 12.02.2012 - 03:42
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Bursaspor'da son dakika golüyle alınan yenilgi moralleri bozdu

Lige iddialı giren ancak üst üste aldığı beraberliklerle kan kaybeden Bursaspor, kendi sahasında oynadığı ve galibiyetle sonuçlandırdığı Samsunspor maçıyla moral bulmuştu.

Son dakika yediği goller sonrası üzerinde baskı oluşan Bursaspor, kötü futboluyla deplasmanda Karabükspor’a mağlup oldu. Bu hafta da kendi sahasında Eskişehirspor’u konuk eden yeşil beyazlı ekip, kötü gidişine dur diyemedi ve yine son dakikada gelen Dede’nin golüyle sahadan mağlup ayrıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kötü gidişin nedenlerini araştırırken, camia da maç sonunda Başkan İbrahim Yazıcı’yı eleştirdi.

Bursaspor’da son dakikalarda yenen gollerin sıkıntısı devam ediyor. Ligin 3’üncü haftasında oynanan Beşiktaş maçıyla başlayan sendromun nedenleri araştırılıyor.

Beşiktaş maçının 87 ve 89’uncu dakikalarında yenen gollerle mağlup olan Bursaspor, ardından 6’ncı hafta oynanan Galatasaray maçının 87, 7’nci hafta oynanan Trabzonspor maçının 71 ve 8’inci hafta deplasmanda oynanan Orduspor karşılaşmasının 90+3’üncü dakikasında gol yedi.

Ardından Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlılar, Samsunspor’u evinde yenerken, deplasmanda Karabükspor’a 3-1 gibi bir skorla mağlup oldu.

Yeşil beyazlılar dün de Eskişehirspor karşısında 88’inci dakikada kalesinde gol gördü. Bursaspor bu sezon son dakika golleri nedeniyle 13 puan kaybetti.

7, 8, 9 ve 10’uncu haftalarda beraberliğe adeta abone olan Bursaspor, Samsunspor galibiyetinin ardından aldığı üst üste 2 mağlubiyetle, 13 haftalık periyottaki yenilgi sayısını 5’e çıkarmış oldu.

Yeşil-beyazlı ekip, geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 4 beraberlik 5 de mağlubiyet aldı. Bursaspor, 13 haftada 16 puan topladı.

Bursaspor’un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak sakatlığı sebebiyle uzun süre ilk 11’de sahaya çıkamayan Teteh Bangura, 10 hafta sonra ilk 11’deydi.

Geçen hafta sonradan oyuna girip Karabük deplasmanında ağları havalandıran Sierra Leoneli futbolcu, maçın 78. dakikasında önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları