loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor'da milli bayram

Bursaspor'da milli bayram
Tarih: 12.02.2012 - 15:41
Kategori: Spor

Bursaspor 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile yapacağı maçların aday kadrosuna futbolcu vermenin sevincini yaşıyor.

Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile yapacağı maçların aday kadrosuna Bursaspor'dan Ozan İpek'in de davet edilmesi, büyük sevinç yarattı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu, sosyal paylaşım sitesi twitter'da yaptığı açıklamada, Milli Takım teknik heyetinin, Ozan İpek tercihini doğru bulduklarını, oyuncularının davetinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Bursaspor'un diğer yaş gruplarındaki milli takımlara ciddi anlamda oyuncu verdiğini anımsatan Uslu, "Ozan İpek, zaten oynadığı futbolla Milli Takım'a çağrılmayı hak ediyordu. Doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum" dedi.

Uslu, Bursaspor olarak Milli Takım'da daha fazla futbolcularının bulunmasını istediklerini sözlerine ekleyerek, takımın bir diğer genç ismi Serdar Aziz'in de yaş itibariyle Ümit Milli takımda olduğunu ancak oynadığı oyunla çoktan A Milli Takım'ı hakettiğini ifade etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları