loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor'dan büyük jest

Bursaspor'dan büyük jest
Tarih: 12.02.2012 - 23:27
Kategori: Spor

Bursaspor yönetimi, 30 Ekim Pazar günü oynanacak Bursaspor-Manisaspor maçının hasılatını afet bölgesine gönderme kararı aldı

Bursaspor Yönetimi, 30 Ekim Pazar günü Manisaspor ile oynayacakları maçın hasılatını afet bölgesine gönderme kararı aldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Bursaspor camiasının terör olayları ve Van'da yaşanan deprem nedeniyle büyük üzüntü yaşadığı belirtildi.

''Ülke olarak birliğimizin ve bütünlüğümüzün test edildiği son derece üzücü bir süreçten geçiyoruz'' denilen açıklamada, ''Teröre kurban verdiğimiz 24 şehidimizin acısı henüz yüreklerimizdeki sıcaklığını korurken, Van'da meydana gelen ve yüzlerce vatandaşımızın ölümüne, çok sayıda insanımızın da yaralanmasına sebep olan deprem, acılarımızı bir kat daha artırmış, yasımızı daha da büyütmüştür.

Son bir hafta içinde meydana gelen iki büyük felaketin üzüntüsünü, Bursaspor camiası olarak en derin biçimde yaşamaktayız. Bursaspor Kulübü, camianın kendisine yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak, Van'da meydana gelen doğal felaketin açtığı yaraların sarılması hususunda üzerine düşen görevi yerine getirmek adına, 30 Ekim 2011 tarihinde Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Manisaspor maçının tribün hasılatının tümünü, deprem bölgesinde bulunan ve zor günler geçiren vatandaşlarımıza gönderme kararı almıştır.

Ülke bütünlüğünün korunması ve sosyal dayanışma konularındaki hassasiyeti tüm ülke kamuoyu tarafından iyi bilinen büyük Bursaspor taraftarını, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza uzatacağımız yardım elinin üzerine hep birlikte ellerini koymaya davet ediyoruz'' denildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları