loading
close
SON DAKİKALAR

Büyük sır ortaya çıktı!

Büyük sır ortaya çıktı!
Tarih: 11.02.2012 - 22:30
Kategori: Bilim & Teknoloji

Steve Jobs'un, hayattayken kendi biyografisinin yazılması için neden bu kadar uğraştığı ortaya çıktı.

Apple'ın efsane CEO'su Steve Jobs, ölümünden önce, özellikle yapılmasını istediği en önemli şeylerden birisi de biografisinin yazılmasıydı. Bu resmi olarak açıklandığındaysa insanların en çok sorduğu soru şuydu: Neden?

Bu biografinin tamamlanması için Walter Isaacson'ın 40 defa Steve Jobs ile röportaj yapması gerekiyordu. Ailesi, işi, gençliği, düşünceleri yani Steve Jobs'un özel neyi varsa, bu biografide olacaktı. Başladığı noktadan geldiği ve gideceği noktaya kadar her şey sorgulanacaktı ve sonunda ortaya her şeyiyle Steve Jobs'u Steve Jobs yapan her an çıkacaktı.

Bunların arkasında aslında çok insancıl bir neden vardı: Çocukları. Steve Jobs gibi birisi olduğunuzda, aileniz çoğu zaman işiniz oluyor. Gerçek ailenize vakit ayıramıyorsunuz. Uykusuz günleriniz, geceleriniz oluyor. Steve Jobs da bu gerçeğin farkında olan birisi olarak çocuklarına, belki de kendince günah çıkararak onlara "Neden böyle oldu"yu anlatmak istedi. Neden onlara zaman ayıramadığını, neden hayatında ailesini ihmal etmek zorunda kaldığını 2 seneye yayılarak tamamlanmaya çalışılmış bir biografi ile anlatacaktı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları