loading
close
SON DAKİKALAR

Büyükmandıra Belediye Başkanı adayı Sertaç Balyemez oldu

Büyükmandıra Belediye Başkanı adayı Sertaç Balyemez oldu
Tarih: 07.12.2018 - 09:57
Kategori: Gündem

6 Aralık Perşembe günü önce Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulunda daha sonra da Parti Meclisinde alınan kararla Trakya'da ziraat mühendisi olarak aday gösterilen belediye başkan adayı mevcut Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor.

6 Aralık Perşembe günü Türkiye genelinde 212 tane belediye başkan adayını daha açıklayan CHP, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerinin bazılarının daha adaylıklarını ilan etti. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adaylığı için mevcut başkan Kadir Albayrak, Edirne İl Belediye Başkan adaylığı için mevcut belediye başkanı Recep Gürkan isimleri açıklanarak parti yönetimi tarafından tekrardan aday gösterildi. 

Ülke tarımının ve hayvancılığının büyük bir çoğunluğunun Trakya bölgesinde olması nedeniyle Trakya Bölgesi'ndeki aday profilleri de halk tarafından merakla takip edilip bekleniyordu. 6 Aralık Perşembe günü önce Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulunda daha sonra da Parti Meclisinde alınan kararla Trakya'da ziraat mühendisi olarak aday gösterilen belediye başkan adayı mevcut Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez oldu. 

1977 Babaeski doğumlu olan Balyemez, Mart 2014 yerel seçimlerinde en genç belediye başkan adayları arasında yer alan Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, "Trakya tarımı, bahçe bitkileri, pancar üretimi, tarımsal sorunlar ve çözüm önerileri" konularında yapmış olduğu çalışmalarla katıldığı panel, toplantı ve sempozyumlarda üretici, yönetici ve halkı bilinçlendirici girişimlerde bulunuyor.

Aynı zamanda "Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği" nin kurucuları arasında bulunan Balyemez, TRAKYAKENT 'in (Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği) encümen üyesidir.

Trakya listelerinde göze çarpan bir isim de Edirne, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan oldu. Becan'ın Trakya bölgesinde açıklanan isimler arasındaki tek kadın belediye başkanı olması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları