loading
close
SON DAKİKALAR

Büyükmandıra Belediyesi 'Kan bağışı kampanyası' düzenledi

Büyükmandıra Belediyesi  'Kan bağışı kampanyası' düzenledi
Tarih: 21.09.2017 - 14:44
Kategori: Yerel

Kızılay Babaeski Şubesi ile Büyükamandıra Belediyesi'nin 20 Eylül Çarşamba günü Büyükmandıra Belediye Meydanı'nda ortaklaşa düzenlediği 'Kan Bağışı Kampanyası'na ilgi büyüktü.

1868 yılından beri toplumsal dayanışmamızı sağlamak, sosyal refağın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılayı, insanlığın en çok ihitiyaç duyduğu kan bağışlarını da ülkemizin her kampanyalar düzenleyerek almaya devam ediyor...

Kızılay Babaeski Şubesi ile Büyükamandıra Belediyesi'nin 20 Eylül Çarşamba günü Büyükmandıra Belediye Meydanı'nda ortaklaşa düzenlediği "Kan Bağışı Kampanyası"na ilgi büyüktü.

Kan bağışı kampanyasını Büyükmandıralı Beşiktaşlılar da renklendirdi...

Büyükmandıra Kartalları adı altında oluşan Beşiktaş taraftarları takımlarının formalarını giyerek geldikleri Kızılay çadırında toplu halde kan bağışında bulunarak Kızılay'a destek verdi.

Büyükmandıra Kartalları'nın kanaat önderi Yusuf Can şu açıklamada bulundu;

"Türk Kızılayı'mız hepimiz için çok önemli. Biz Büyükmandıralı Beşiktaşlılar olarak böylesine önemli bir toplumsal konu karşısında ne kadar özverili olduğumuzu göstermek adına bugün buraya formalarımızla birlikte gelip, kan bağışında bulunduk.

Bir kanın üç insan hayatına etki ettiğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden toplumdaki her bir bireyin Türk Kızılayı'mıza karşı hassasiyet içerisinde bulunması gerektiğini düşünüyorum.

Bu organizasyonu benimle birlikte düzenleyip katkı sağlayan Büyükmandıra Kartalları'ndan Hasan Hüseyin Yürük, Harun Özçetin, İbrahim Kızılarslan, İbrahim Sert, Tanju Çiftçi, Kadir Özçetin, İsmet Darcan başta olmak üzere emeği geçen tüm arkadalarıma ayrıca teşekkür ederim.

Kan bağışı organizasyonunun düzenlenmesinde katkısı olan Kızılay Babaeski Şube Başkanımıza ve Büyükmandıra Belediye Başkanımız Sertaç Balyemez'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükmandıra Kartalları 17 kişi ile birlikte kan bağışında bulundu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları