loading
close
SON DAKİKALAR

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan teşekkür mesajı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan teşekkür mesajı
Tarih: 06.08.2019 - 13:18
Kategori: Yerel

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün binlerce yurttaşın Kazdağları'ndaki “Büyük Su ve Vicdan Nöbeti Buluşması”nda bir araya gelmesinden dolayı teşekkür mesajı paylaştı.

Çanakkale’nin tek su kaynağı olan Atikhisar Barajı su toplama havzasında yürütülen metalik maden faaliyetlerine karşı binlerce vatandaş, Çanakkale’nin suyuna, toprağına ve doğal yaşamına sahip çıkmak için “Büyük Su ve Vicdan Nöbeti Buluşması”nda bir araya geldi.

Kirazlı-Balaban Mevkiinde düzenlenen büyük buluşmaya Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP milletvekilleri, geçmiş dönem milletvekilleri, il, ilçe ve belde belediye başkanları, Çanakkale’den ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda çevre örgütü, sendika, oda ve meslek örgütü, sanatçılar, aydınlar ile binlerce vatandaş katıldı. Nöbet alanında başlayan etkinlikte ilk olarak Sadık Gürbüz ve Ataol Behramoğlu okudukları şiirler ile nöbete katılanlara destek oldu.

Ülgür Gökhan Twitter'dan yaptığı paylaşımda Kirazlı Balanban'da Büyük Su ve Vicdan Nöbeti Buluşması”na destek verenlere teşekkür etti. Gökhan paylaşımına "Kentimizin ve ülkemizin taşına toprağına aşkla, sevdayla bağlıyız biz. Ne mutlu ki kalbi burada bizimle atan binlerce insan vardı bugün. Mücadelemize güç sesimize ses olduğunuz için teşekkür ederiz..." notunu düştü. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları