loading
close
SON DAKİKALAR

Çanakkale Zaferi töreninde İzmir Valisi'ne 'Atatürk' tepkisi

Çanakkale Zaferi töreninde İzmir Valisi'ne 'Atatürk' tepkisi
Tarih: 18.03.2015 - 17:49
Kategori: Gündem

İzmir'de gerçekleştirilen törende adı öğrenilemeyen bir kadın, Vali Toprak'a, 'Neden konuşmanızda bir kez olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün adını geçirmediniz. Rica ediyorum' diye tepki gösterdi.

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü, yurt genelinde törenlerle kutlandı. İzmir'de gerçekleştirilen törende adı öğrenilemeyen bir kadın, Vali Toprak'a, "Neden konuşmanızda bir kez olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün adını geçirmediniz. Rica ediyorum" diye tepki gösterdi.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü, Çanakkale başta olmak üzere yurt genelinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

İZMİR'DE VALİ TOPRAK'A 'ATATÜRK' TEPKİSİ

İzmir'in Kadifekale Semti'ndeki Hava Şehitliği'nde, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Her yıl törene katıldığını dile getiren ve adı öğrenilemeyen bir kadın, Vali Toprak'a, "Neden konuşmanızda bir kez olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün adını geçirmediniz. Rica ediyorum" diye tepki gösterdi.

Bunun üzerine Vali Toprak, şehitlik anı defterinde Mustafa Kemal Atatürk'ün adını geçirdiğini, Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olduğunu hatırlattı. Ancak söz konusu kadının tepkisi üzerine, Valı Toprak, törenın şehitlerle ilgili olduğunu belirtti.

DHA - AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları