loading
close
SON DAKİKALAR

Carvalhal Maçın Ardından Ne Dedi ?

Carvalhal Maçın Ardından Ne Dedi ?
Tarih: 12.02.2012 - 14:47
Kategori: Spor

Gençlerbirliği karşısında 4-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal maçı şöyle analiz etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gençlerbirliği’nin Beşiktaş’ı 4-2 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, aldıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduğunu vurgulayarak, "Oyuncularımı yine de tebrik ediyorum. Üç günde birçok iyi maçlar oynadılar. Bu sıkıntıların olması normal. İlk yarı çok iyi oynadık. Devre arasına 2-0 üstün girdik. Maç kaybedilince farklı düşünebilirsiniz. Ama bugün enerjimiz yetmedi. Hiçbiri süpermen değil hepsi insan. Bu maç için değil bu süredeki maç trafiği için oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise maç sonrası yaptığı açıklamada, maçın doksan dakikasının sonuna bakıldığında yine süprizler olduğunu vurgulayarak, "Beklemediğimiz anda galibiyet, beklemediğimiz anda mağlubiyetler oluyor. İlk yarıda da kötü oynamadık. Ama çok boş alan bıraktık. Devre arasında iyi oynayıp golü bulmamız gerektiğini söyledim oyuncularıma. Bu özgüveni artıracaktı. 2-2’den sonra daha genç olmamız ve oyuncuların özgüveninin artması galibiyette etkili oldu. Maçı kazanacağımıza inanmıştık." ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları