loading
close
SON DAKİKALAR

Carvalhal: Tarihe Geçmek İstiyoruz

Carvalhal: Tarihe Geçmek İstiyoruz
Tarih: 14.03.2012 - 20:24
Kategori: Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, Atletico Madrid maçı öncesinde açıklamalarda bulundu...

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Atletico Madrid ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçı öncesinde futbolculardan Simao ile basın toplantısı düzenledi.
Portekizli teknik adam, turu geçmelerinin zor olduğunu; ancak kaybedecek bir şeylerinin olmadığını ve yarın turu geçerek Beşiktaş tarihine geçmek istediklerini söyledi.

"Elimizden Gelenin Fazlasını Sahaya Vereceğiz"

Bugünden itibaren yarını düşünmeye başlamalıyız. Oyuncularımızı nasıl bir hareketlilik gösterecek bunu göreceğiz. Takımımızda birçok oyuncu ağrılarına ve sakatlıklarına rağmen Atletico Madrid maçında oynamak istediğini söyledi. Ben orada 3-0 kaybetmeye razıydım. Benim orada kazanmaya çalıştığım oyuncularımızın gururuydu. 

Oyuncularım burada özveri göstererek zoru başarmak istiyor ve Beşiktaş tarihine geçmek istiyor. Benim oyuncularımın hepsi şampiyon... Taraftarımız bize inanılmaz bir destek veriyor. Biz de sahada oynayacağımız oyunla onların beklentilerine cevap vermek istiyoruz. Yarın sahaya çıktığımız zaman, ellimizden gelenin fazlasını sahaya vereceğiz. Yarın sahada 11 oyuncu, kenarda ise 7 şampiyon oyuncu olacak" şeklinde konuştu.

"Kaybedecek Bir Şeyimiz Yok"

Kaybedecek bir şeylerinin olmadığını dile getiren Carvalhal, “Kaybedecek bir şeyimiz yok. Atletico Madrid’in turu geçmesi sürpriz olmaz. Ancak kazanırsak Beşiktaş tarihine geçeceğimizi biliyoruz. Turun zor olduğunu biliyoruz, ama bizim kaybedecek bir şeyimiz yok.
Sahaya kim çıkarsa çıksın elinden gelen her şeyi yapacaktır. Şu an için hazır olan oyuncularımız sahada olmayı çok istiyorlar. Bugüne kadar olmayan oyuncuları hiçbir zaman bahane etmedim. Bundan sonra da etmeyeceğim.  Ben sinirli değilim, aksine çok hevesliyim, çok istekliyim” dedi.

"Atletıco Madrıd İçin Zor Bir Maç Olacak"

Beşiktaş Kulübü için çok önemli bir maça çıkacaklarının altını çizen Portekizli futbolcu Simao ise, “Bizim için çok önemli bir maç. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Bugün için hazırlıklarımızı yaptık. Sonuçta bu maç kulüp ve camia için çok önemli. Tüm camia olarak birlik olmamız gerekiyor. Ancak isteklerimizi başarbilmek için elimze geçecek fırsatları değerlendirmek zorunda olduğumuzun farkında olmamız gerekiyor. Taraftarın da vereceği destekle yarınki maç Atletico Madrid için çok zor geçecek” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları