loading
close
SON DAKİKALAR

Cassano'nun kalbinde delik tespit edildi

Cassano'nun kalbinde delik tespit edildi
Tarih: 12.02.2012 - 18:13
Kategori: Spor

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın forvet oyuncusu Antonio Cassano'nun kalbinde delik bulunduğu ve bu nedenle 4 ila 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Milan kulübünün açıklamasında, ligde hafta sonunda oynanan Roma maçının ardından fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Cassano'nun kalbinin sağ ve sol kulakçıkları arasında küçük bir delik olduğu tespit edildi. 29 yaşındaki Cassano'nun ameliyat edileceği ve kalbindeki deliğin kapatılacağı bildirildi.

Futbolcunun kalbindeki sorun nedeniyle beynine yeterince kan gitmediği, ancak Cassano'nun beyninde kalıcı bir soruna rastlanmadığı belirtildi.

Milan kulübü yetkilileri de, futbolcunun durumunun iyi olduğunu operasyonun ardından iyileşeceğini ve İtalya Futbol Federasyonu'nun Cassano'ya futbol oynama izni vereceğini söylediler.

Cassano'nun Roma'dan Milano'ya dönüş yolunda uçakta arkadaşlarıyla şakalaştığı, Milano havaalanında takım otobüsüne binerken, başının döndüğü, hareketlerinde bir ağırlaşma görüldüğü ve hastaneye kaldırıldığı bildirilmişti.

Maradona

Arjantinli ünlü futbol adamı Diego Maradona, Cassano'ya mektup göndererek ''kendisini en kısa sürede top sürerken görmek istediğini'' bildirdi.

Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre Maradona, mektubunda, ''Seni tekrar top sürerken görmek istiyorum. Bunu futbol için de istiyorum çünkü yeteneklerini senen gibi sergileyen çok futbolcu yok'' ifadesini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları