loading
close
SON DAKİKALAR

CeBIT'te Huawei fırtınası esti

CeBIT'te Huawei fırtınası esti
Tarih: 13.02.2012 - 07:28
Kategori: Özel Haberler

Huawei, 6-9 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenen bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CeBIT Bilişim Eurasia’da iş dünyasını yenilikçi çözümlerle tanıştırdı.

Huawei, CeBIT'de ziyaretçilerine kurumsal iş çözümleri ürün portföyünü tanıttı ve fuarın iletişim sponsoru olarak tüm konuklara kablosuz internet desteği verdi. Huawei,  Kurumsal İş Çözümleri ile özellikle finans, eğitim, ulaşım ve enerji sektörlerine yönelik kurumsal ağ altyapısı, iletişim teknolojileri, veri merkezi ve bulut bilişim alanlarındaki yeni ürün ve çözümlerini CeBIT'te sergiledi.

Bilgi ve iletişim teknolojilerinin sürekli değişim ve gelişim içerisinde olduğu çağımızda, müşteri odaklı inovasyon ve güçlü ortaklıklara önem vererek telekom ağlarında, cihazlarda ve bulut bilişimde uçtan uca avantajlar sunan Huawei, kurumsal iş çözümleri pazarının sahip olduğu potansiyeli fark ederek IP, UC ve IT teknolojisini geliştirdi. Devamlı geliştirmeye odaklandığı teknolojisine güvenerek yola çıkan Huawei, e-eğitim ve e-devlet alanlarında etkin başarılara imza atıyor ve son teknolojiyi kullanarak, müşterilerinin işine değer katacak çözümler üretiyor. Huawei, bulut bilişim alanındaki tecrübesiyle, bankalar, okullar, hastaneler ve holdingler gibi her türlü işletme için gelecek nesil veri merkezi inşa edebilme uzmanlığını elinde bulunduruyor ve geliştirdiği video konferans çözümleri ile global iş dünyasında mesafeleri ortadan kaldırmayı hedefliyor. 

Huawei, CeBIT Bilişim Eurasia Sinerji Zirvesi kapsamında Interexpo Salonunda 8 Ekim 2011 Cumartesi günü düzenlenen oturuma da ev sahipliği yaptı.  Açılış konuşmasını yapan Huawei Kurumsal İş Çözümler Satış Global Başkanı Liyang He dünyanın iki dinamik ekonomisi olan Türkiye ile Çin'in, konumlarına dikkat çekti. Çin'in Asya'nın doğusunda, Türkiye'nin da Asya'nın batısı, Avrupa'nın doğusu; Orta Asya ve Kafkasya'nın kalbinde yer aldığına dikkat çeken He, bu nedenle Türkiye'deki yatırımlarının kendileri için daha da önem kazandığını söyledi. Türkiye'nin, Huawei için bölgesel anlamda global bir tedarik merkezi haline geldiğini belirten Liyang He, bu nedenle özellikle AR-GE yatırımına büyük önem verdiklerini ve dünya üzerindeki en büyük ikinci AR-GE yatırımını Türkiye'de gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Liyang He'nin açılış konuşmasıyla başlayan oturumda; Finans Sektörüne Yönelik Yeni Nesil Bilgi Teknolojileri Sistemleri, e-Eğitimde Son Gelişmeler ve Trendler ile Bulut Bilişim Tabanlı Entegre Veri Merkezi Çözümleri konulu sunumlar yapıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları